Poppodium Metropool

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De mooiste concerten van de beste artiesten uit binnen- en buitenland zijn te zien in poppodium Metropool. Een eyecatcher gelegen naast het Centraal Station in Hengelo.

Deze eyecatcher in Hart van Zuid is niet alleen niet te missen door haar opvallende architectuur, ook met het programma zet Metropool zich op de landelijke kaart. Kleine zaal Het Paradijs met een capaciteit van 250 man is dé plek om live kennis te maken met veelal nieuwe artiesten. Guus Meeuwis, Triggerfinger, Seasick Steve, Candy Dulfer en DJ Ferry Corsten zijn slechts enkele acts die op het podium van de Jupiler Stage hebben gestaan. In deze grote zaal met een capaciteit van 850 man hebben al vele bezoekers uit Hengelo en de rest van Nederland een onvergetelijke avond beleefd. Regionaal talent wordt ondersteund op de wekelijkse Kickstart! Avond, en door het aanbieden van professionele oefenruimtes.

Openingstijden

Afhankelijk van optreden


voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter