Prismare

Prismare is het kloppend hart van Roombeek. Het is een echte ontmoetingsplek, waar mensen, verenigingen, organisaties en bedrijven met allerlei interesses en verschillende culturen en achtergronden met elkaar in contact komen én samenwerken.

In Prismare is altijd wat te doen! Daar zijn ze trots op. Kom ook eens kijken of meedoen. Naast de 20 ‘vaste bewoners’ van Prismare hebben ruim 50 verenigingen hun stek aan de Roomweg 167d gevonden. Zij organiseren regelmatig allerlei activiteiten. Zij komen bijvoorbeeld wekelijks repeteren, trainen of vergaderen in één van de vele multifunctionele ruimtes in Prismare. Voor elk wat wils dus! Op zoek naar een leuke activiteit of hobby? Kom dan gerust eens een kijkje nemen.

Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden van Prismare. De medewerkers van de receptie van Prismare vertellen je hierover graag meer. Ook kunnen zij je informeren over de huisgenoten en activiteiten in de wijk.

De koffie staat klaar bij Schenk Atelier Katoen!

Je wordt er van harte welkom geheten door de enthousiaste mensen met een beperking die de koffieschenkerij en het atelier van Estinea gaan runnen.

Bij Katoen kun je terecht voor een lekker kopje koffie,thee, fris en een kleine kaart met o.a. verse appeltaart en heerlijke tosti's. Het Schenk Atelier zit in Prismare, Roombeek en wil graag dé koffiekamer van Roombeek worden.

Naast de horeca-activiteiten is het ook een het atelier van waaruit cliënten op kleine schaal aan houtbewerking en creatieve werkvormen doen.

Katoen is elke maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

Top-Art Winkel

Top Art is een initiatief van Estinea, een organisatie voor zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Top Art is een winkel met een verhaal en een plek om -ook na werktijd- nog snel een leuk cadeau te kopen!

Exposities

In Prismare staat het bol van de kunst. Je vind er prachtige kunstwerken en doorlopend wisselende exposities.

Openingstijden

maandag 08:30 - 21:00
dinsdag 08:30 - 21:00
woensdag 08:30 - 21:00
donderdag 08:30 - 21:00
vrijdag 08:30 - 21:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Tijdens vakantieweken hanteren wij aangepaste openingstijden. Zie www.prismare.nl voor de actuele tijden.


voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Er is een trap aanwezig
  • Invalidenparkeerplaats
  • Invalidentoilet
  • Lichte helling
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter