Met een groep

 • Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

  locatie
  Reinszijweg 1b, 7468SL Enter
 • Avatarz

  Avatarz

  Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Kom dan eens naar AvaTarZ Nature Park bij Oldenzaal en Het Hulsbeek.

  locatie
  Hengelosestraat 230, 7562PK Deuringen/Oldenzaal
 • Actief Twente

  Actief Twente

  TwenteFiets - Fietsverhuur. Actief Twente is de meest complete verhuurder in Twente. TwenteFiets verhuurd kwaliteitsfietsen tegen scherpe prijzen. Verhuur van o.a. elektrische fietsen van A-merken (ebikes), tandems, ouder-kindtandems (Onderwater tandem),

  locatie
  Denekamperstraat 49, 7588PS BEUNINGEN OV
 • Erve Broam

  Erve Broam

  Overnachten op een bijzonder Twents erfgoed, (maximaal 14 personen) waarbij het u aan luxe niet ontbreekt. Op deze plek kunt u genieten van de vakantieboerderij, de landelijke omgeving en van uitstapjes in regio Twente.

  locatie
  Nijenkampsweg 4, 7636RG Agelo
 • Museum Broer een leven lang boer!

  Museum Broer een leven lang boer!

  Broer Pekkeriet begon jaren geleden met het verzamelen van oude boeren gereedschappen en werktuigen met medewerking van vrijwilligers is er een prachtige verzameling ontstaan.

  locatie
  Langstraat 38, 7451ND Holten
 • Duckville

  Duckville

  Hella en Dibert willen u mee laten genieten van hun passie. Uit in je eendje! De sfeer van vervlogen tijden. Spel, competitie en ontspanning. Eendertainment: Nederlandse wijn proevenb en beleven. Kastelen bezichtigen en bezoeken. Pasklare arrangementen.

  locatie
  Grotestraat 70, 7478AD Diepenheim
 • Nostalgisch Rijden

  Nostalgisch Rijden

  Nostalgisch Rijden.NL is hèt leukste Uitje van Nederland! Zelf rijden in een unieke oldtimer langs prachtige Twentse landschappen.

  locatie
  almelosestraat 59, 7631CD Ootmarsum
 • Boerderij Spa Nutter

  Boerderij Spa Nutter

  In de buurtschap Nutter, waar de reeën nog in het glooiende landschap leven, de koeien grazend genieten van hun dartelende kalf en de natuur zich heeft ontplooid tot een adembenemend uitzicht, ligt Boerderij Spa Nutter.

  locatie
  Dalweg 4, 7638PB Nutter
 • De Wilgenweard

  De Wilgenweard

  Uitdagende uitjes, feesten, zakelijke arrangementen en trainingskampen op een unieke locatie! Voor groepen van 2-350 personen

  locatie
  Sportlaan 6, 7443RA Nijverdal

Wat te doen in Twente met een groep?