navigatie overslaan
Gezelligheid kent geen tijd

Met een groep

Tijd doorbrengen met vrienden en familie, is dat voor jou ook zo belangrijk? Maar zit je er ook niet op te wachten om die hele groep iedere keer weer bij jou thuis uit te nodigen? Kom gewoon met zijn allen naar Twente. Gezamenlijk tukken tussen de Tukkers, alleen al die ervaring is voldoende stof voor een groepsgesprek. Maar met die groep in Twente ga je natuurlijk niet alleen maar praten, je gaat vooral samen plezier hebben en nieuwe waardevolle herinneringen maken. En Twente leent zich daar uitstekend voor.

Ga voor het groepsgevoel

Als je ervoor kiest om met de hele groep te overnachten in Twente, heb je verschillende opties. Je kunt natuurlijk voor een accommodatie kiezen waar je samen met je partner kunt genieten van de luxueuze hotelkamer en een romantisch diner. Maar wacht, waar blijft dan dat groepsgevoel? Laat gewoon die romantiek even varen en ga voor de lol en de saamhorigheid en kies voor een leuke groepsaccommodatie. Maak je geen zorgen over die twee personen in de groep die elkaar niet zo aardig vinden, in een groepsaccommodatie is zoveel afleiding dat ze echt niet de hele dag op elkaars lip zitten.

Geniet van de gezelligheid

Daarbij valt er in Twente ook nog eens heel veel te ondernemen. Deze regio heeft namelijk meer te bieden dan leuke steden en dorpen. Alhoewel een deel van de groep misschien wel graag door de leuke winkelstraatjes struint om nieuwe aanwinsten te scoren. Raak je nu in paniek en denk je: ‘Oh nee, niet ook hier winkelen.’ Geen zorgen, als je met een groep in Twente bent, zijn er genoeg mede winkelslachtoffers die liever met jou een van de vele gezellige terrasjes op duikt.

Groepsactiviteiten in Twente

Maar je kunt natuurlijk ook leuke groepsactiviteiten in Twente plannen. Beul ze af, laat ze lachen, doe aan teambuilding of kies voor een groepsactiviteit die juist die saamhorigheid versterkt. De schitterende entourage op de fraaie plekken in Twente waar sommige groepsactiviteiten worden gehouden, zorgt dat de meeste groepsleden al gelijk enthousiast worden. Misschien dat ze je later op de dag vervloeken omdat ze doodangsten uit hebben gestaan bij het abseilen van het kasteel of tijdens die kanotocht, maar ze hebben iets beleefd! En dat wordt niet snel vergeten.

Outdoor activiteiten

Juist door die schitterende natuur zijn er veel actieve outdoor groepsactiviteiten in Twente. Maar hé, buiten zijn is gezond. Twente is al een plek waar tijd voor jezelf hoog in het vaandel staat en als je dan ook nog je adrenaline en energie hier kwijt kunt, dan is het dubbel genieten. Natuurlijk hoeven opa en oma het water niet op met een supplank als ze dat niet willen, maar misschien vinden ze een ritje in een unieke oldtimer door het Twentse landschap wel leuk. Er zijn hier zoveel mogelijkheden voor groepsactiviteiten, van sportief tot aan leerzaam toe.

Teambuilding kan ook leuk zijn

Het kan natuurlijk ook zijn dat je de mensen uit de groep helemaal niet zo goed kent. Dat je baas het rare idee heeft geopperd om eens met elkaar aan teambuilding te doen in Twente. Zit je tijdens een uitje ineens opgescheept met mensen waarvan je dagelijkse gesprekken bij koffiemachine al saai vindt. Toch kan een groepsuitstapje naar Twente alles een andere wending geven. Met elkaar plezier maken, lekker samen actief bezig zijn en samenwerken zijn een uitstekende combinatie om nog weken over na te praten bij diezelfde koffiemachine. En blijk je misschien zelfs wel hele leuke collega’s te hebben.

Voor alle leeftijden

Ga met zijn allen spoorfietsen bij Hengelo of beleef een authentieke Twente boerenervaring met elkaar. Speel een potje voetgolf of drink samen een biertje in de Twentse bierbrouwerij. De vele outdoor én indoor opties in Twente zorgen dat er voor de hele groep en voor alle leeftijden altijd wel wat te genieten valt. Zelfs voor die ene dwarse persoon uit de groep die nooit enthousiast wordt van de geopperde ideeën. In Twente kan iedereen doen wat hij of zij leuk vindt.

Spannende verhalen

Neem je tijd, met elkaar, voor elkaar maar ook voor jezelf. Als je net drie uur heb doorgebracht met vier krijsende kleine kinderen van je zus, vind je het ook heerlijk om even over die Sallandse Heuvelrug te wandelen of te fietsen. Laat je betoveren door de Twentse sagen en misschien houdt die praatgrage vriendin van je beste vriend eindelijk haar mond als ze van de Witte Wieven hoort. Ook de verhalen over Huttenkloas, Old Minneke of de Hellehond kunnen menig blaaskaak de mond snoeren.

Optimaal genieten tijdens het samen zijn

Twente heeft highlights, een rijke geschiedenis en schitterende natuurgebieden. Maar Twente heeft vooral mogelijkheden om dingen te doen die je leuk vindt. Juist daarom is Twents genieten met een groep in Twente zo leuk. Samen zijn, maar stuk voor stuk genieten van hoe het leven echt bedoeld is!