Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Met een groep

Er zijn in Twente genoeg mogelijkheden om er actief op uit te gaan met een groep, bijvoorbeeld voor een familiedag, vriendenuitje of personeelsfeest.

Verhalen uit Twente

 1. Route-tips

  Bergwandeling in Nederland? Pak de wandelroute op de Holterberg

  geschreven door Nicoline
 2. Route-tips

  4x Wandelen en borrelen in Twente. Ook kids vermaken zich hier goed!

  geschreven door Yvette
 3. Doe-tips

  De leukste outdooractiviteiten in Twente met je gezin. Lekker samen actief

  geschreven door Nicoline
 4. Doe-tips

  De mooiste outdoorgebieden in Twente. Voor watersport. Actief fietsen. En meer

  geschreven door Nicoline
 5. Doe-tips

  Ipads uit. De 6 vetste kids uitjes in de natuur volgens Yvette van vettt.nl

  geschreven door Yvette
 6. Binnenkijken bij

  Deze zomer: cultuurfeest in Roombeek, dé culturele hotspot van Twente.

  geschreven door Feya
 7. Typisch Twents

  Komt dat zien! Spannende atletiekbattles bij FBK Games in Hengelo.

 8. Typisch Twents

  Prachtige plekken waar de zon het langst schijnt: de recreatieparken.

  geschreven door Bertine
Gezelligheid kent geen tijd

Genoeg te doen voor groepn in Twente! Zoek je actieve en stoere uitjes voor een groep? Adventure King organiseert groepsactiviteiten op de mooiste plekken in Twente en net over de grens in Bad Bentheim. Van kanotochten tot de Land Rover Driving Adventure en van abseilen van een kasteel tot boogschieten op de door jouw gewenste locatie. Of bezoek de Wilgenweard. De Wilgenweard biedt de ideale locatie voor een sportief groepsuitje. Water en bossen om de hoek, een terras aan het water en volop mogelijkheden voor sportieve en spannende activiteiten voor jong en oud. Het water op met een kano of supplank, het bos verkennen op de mountainbike of een van de Escape Rooms. Toch liever iets nostalgisch? Een uniek dagje uit op het spoor, in de stad en in de natuur. Samen actief bezig zijn op de spoor fiets of de pomplorrie. Ontdek het spoor naar het rijke verleden van industrieel Twente. Of je nu met gezin of familie op pad wilt of met een groot gezelschap van een club of bedrijf, alles is mogelijk. Ook in Ootmarsum zijn er tal van mogelijkheden om met een groep te beleven: Doe eens gek en beleef Ootmarsum en omgeving op een unieke manier. Op loopafstand van het centrum staan leuke voertuigen klaar. Wat dacht je van een rit in een originele Thaise TukTuk, ouderwetse Trabant uit de DDR-tijd, elektrische Trike of een gave Buggy Rally door de prachtige natuur. Écht Twents is een trekkerrit: In het glooiende coulisselandschap met zijn door houtwallen omzoomde weides en akkers, ontstaan door generaties van boeren, beleef je een authentiek Twentse boerenervaring tijdens het rijden op een ouderwetse trekker. Proeflokaal: Welkom bij de Twentse Bierbrouwerij! De perfecte locatie voor een smakelijke dag. Twentse Bierbrouwerij biedt voor ieder gezelschap een passend arrangement.