navigatie overslaan

Weerselose Markt

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en een aantal zondagen per jaar duizenden mensen naar het marktterrein aan de Bornsestraat.

Men kan het zo gek niet bedenken of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweede hands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk. Ook treft men er handelaren aan van gewone weekmarkten, waaronder verkopers van (exotische) verse levensmiddelen.

De markt wordt alom geprezen vanwege zijn vriendelijke en open karakter en voorziet voor de regio in een belangrijke recreatieve, toeristische en economische functie.

Een deel van het marktterrein is overdekt. Hier bevindt zich onder meer een kantine, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

Alle faciliteiten zijn op meerdere plekken aanwezig, er is een overdekte markthal met restaurant gedeelte waar u goedkoop iets kunt eten en drinken. Ook aan de jongste bezoeker is gedacht, zo vindt u op de markt een kinderspeelparadijs en/of artiesten speciaal voor kinderen.

Categorieën