navigatie overslaan

Doe-tips

6 leuke groepsuitjes in Twente

  • Leestijd 4 min
  • Gelezen 35943 keer

Ga erop uit! Maak samen nieuwe herinneringen in Twente. Beul ze af, laat ze lachen, doe aan teambuilding of kies voor een groepsactiviteit die juist saamhorigheid versterkt. Twente biedt veel mogelijkheden om samen actieve uitjes te doen.

Jan Stam Fietsverhuur

Wie deze mooie regio wil ontdekken kan het beste de fiets pakken. Jan Stam Fietsverhuur, gelegen pal aan de Sallandse Heuvelrug, verhuurt allerlei soorten (elektrische) fietsen, voor iedere doelgroep. Ook zijn er leuke en gratis fietsroutes. Speciaal uitgezet voor ouderen, gezinnen of bos- of waterliefhebbers. Huurders krijgen uitgebreid uitleg over tips onderweg en, indien gewenst een lunchpakket van de plaatselijke bakker. Gelegen direct aan de blauwe mountainbikeroute (en routes Rijssen, Markelo en Hellendoorn nabij) is Stam ook hét adres voor de huur van Mountainbikes. Voor groepen is er een heerlijk barbecue-arrangement. Boeken kan telefonisch of online. Ontdek deze mooie regio op een fiets van Jan Stam Fietsverhuur!

Holten | janstamfiets.nl

Pitch & Putt Twente

Op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit? Bij Pitch & Putt Twente kun je genieten van diverse spelactiviteiten voor jong én oud. Van Voetgolf en Picht & Putt golf tot aan de Escaperooms en sinds enkele jaren Axe Throwing (bijlgooien). Wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier

Personeelsfeest, familiefeest of vrijgezellenfeest
Pitch & Putt is een laagdrempelige vorm van golf die voor zowel sporters als recreanten (familiefeest, personeelsfeest) geschikt is. Op deze prachtige accommodatie op een voormalig agrarisch bedrijf in Diepenheim maken groepen vaak gebruik van een van de diverse combideals die worden aangeboden en is het heerlijk vertoeven.

Activiteiten met buffet of barbecue
Na de activiteiten is het genieten op het ruime terras in de landelijke omgeving. Wil je de activiteit uitbreiden en ga je voor ontvangst met koffie en iets lekkers of juist voor een barbecue of buffet na de activiteit? Kijk voor mogelijkheden op de website.

Diepenheim| pitch-putt-twente.nl

Escaperoom Hof te Langelo

De leukste activiteiten in het mooie Twentse landschap. Ga met je gezin, vrienden of collega's de uitdaging aan en los het mysterie op de boerderij op. Zet alles op alles in deze unieke escaperoom op een echte boerderij. Krijg de koeien van Hof te Langelo weer aan de melk door het oplossen van verrassende raadsels en opdrachten. Deze escaperoom is een beleving voor jong en oud (vanaf acht jaar). De puzzels worden aangepast aan de leeftijd van het team. Kom je na de ontsnapping nog even bij de kalfjes kijken?

Haaksbergen | escaperoomhoftelangelo.nl

Aparthotel Delden

Aparthotel Delden is het meest veelzijdige familiehotel in Twente. Van hotelkamers en familiekamers tot conferentiezalen en van golfbaan tot padelbanen. Samen met de familie heerlijk buiten Supagoolfen, met collega's crossen door de bossen op de FatMax E-step met daarna een borrel op opwarmen en ontspannen in de sauna. Bij Aparthotel Delden kan het allemaal! Ook zijn in het najaar van 2023 de bowlingbanen gerenoveerd en natuurlijk kunnen ook gasten van buiten het hotel langskomen om een avondje te bowlen met de bijbehorende borrels. Tot ziens bij Aparthotel Delden!

Delden | aparthoteldelden.nl

Escape Diner: Key of Life

Beleef nu het escape diner Key of Life bij de Wilgenweard in Nijverdal. Bevrijd de wereld van de vloek van de farao samen met familie, vrienden of collega's. Genietend van een driegangendiner in Midden-Oosterse stijl duik je in de geheimen van archeoloog Howard Carter en Toetanchamon. Los de puzzels op, ontrafel het mysterie en vind de key of life. Liever een traditionele escaperoom, kanotochtje op de Regge, mountainbikeroute door het bos of een uitdagende thema-activiteit? De Wilgenweard heeft het allemaal! Sluit de dag af met een hapje en een drankje op één van de terrassen of in het Grand Café.

Nijverdal | wilgenweard.nl

Adventure King

In het gebied tussen De Lutte en Bad Bentheim organiseert Adventure King leuke & stoere activiteiten en evenementen voor groepen vanaf tien personen. Prachtige kanotochten over de Dinkel of de Vecht, abseilen en tokkelen van het kasteel of in de steengroeve bij Bad Bentheim, boogschieten op diverse locaties, mountainbiketochten, vlotvaren, teambuildingsactiviteiten en Land Rover evenementen. Alle activiteiten zijn stoer, spannend, relaxed en soms inspannend, maar wel voor vrijwel iedereen geschikt.

De Lutte| adventureking.nl

Wat vind je van dit artikel?