Met kinderen

Wat te doen in Twente met kinderen?

In het bos zijn genoeg verstopplekjes en heb je zin om te zwemmen? Dan hoef je in Twente niet het zwembad in. Lekker je schoenen uit en pootje baden in een beekje. Of zandkastelen bouwen aan de oever van de rivieren de Dinkel en de Regge.

Uniek! Speeltuinen en kinderboerderijen zijn er volop in Twente. Je vindt ze vaak bij een restaurant of andere horecagelegenheid. Zet je ouders of opa en oma lekker met een kopje koffie op het terras, dan kun jij heerlijk gaan spelen! Bijvoorbeeld bij kinderboerderij Dondertman in Holten of kinderboerderij Scholtenhagen in Haaksbergen!

Actief

1. Speelbospad

Bij het Buitencentrum Nijverdal, ligt een 2 km lang speelbospad, waarlangs je hutten mag bouwen en waar je een dassenburcht binnen kan. Het speelbospad maakt natuur pas écht leuk voor kids.

lees meer

2. Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

lees meer

3. Avatarz

Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Kom dan eens naar AvaTarZ Nature Park bij Oldenzaal en Het Hulsbeek.

lees meer

1. Zwemparadijs Aquadrome

lees meer

2. Waterpark Het Lankheet

lees meer

3. Het Rutbeek

lees meer

4. Groot Twentsch Maisdoolhof

lees meer

Leerzame uitjes

1. Museum Buurtspoorweg

Een dagje naar Museum Buurtspoorweg is een echte belevenis voor oud én jong. Een eersteklas dagje uit. Kom bewonderen en beleven.

lees meer

2. Memory Oorlogs- en Vredesmuseum

Het museum is ingericht als een themapark waarin de bezoeker de periode 1935-1945, vanaf de opkomst van het Nationaal Socialisme tot en met de bevrijding van Europa, stap voor stap beleeft.

lees meer

1. Natura Docet Wonderryck Twente

lees meer

2. TwentseWelle

lees meer

3. Cosmos Sterrenwacht

lees meer

4. Kinderboerderij Dondertman

lees meer