1. 0/7
  '

  Doe-tips

  Griezelig! Dit zijn de 7 halloweentips tijdens de herfst in Twente.

  Griezelen tijdens Halloween, ook dat doe je in Twente! De herfst is het seizoen voor het griezelfeest Halloween. Verspreidt door heel Twente worden er in de herfst verschillende Halloween activiteiten georganiseerd voor kinderen. Je ziet ze in dit overzicht. Bekijk ook onze herfst tips!

 2. 7/7

  7.

  Heksendorp Hellendoorn

  Spannend! Heksje Goedele heeft samen met haar familie allerlei activiteiten bedacht voor de herfstvakantie. Heksjes houden namelijk van spelletjes en kinderen uitdagen! Ga mee op puzzeltocht. Doe mee met de pompoenworkshop of ga met de beentjes van de vloer. Natuurlijk wordt er weer lekker gedold tijdens het Spannend Winkelen. Wil je meedoen? Klik op de aanmeldbutton!

 3. 6/7

  6.

  Pompoenen uithollen bij ’t PompoenHofke

  In het buitengebied van Enschede vind je ’t Pompoenhofke. Hier kun je ieder jaar in de herfstvakantie je eigen Halloween pompoenen maken. Maak tijd voor elkaar en ga samen creatief aan de slag!

 4. 5/7

  5.

  Magie en tovernarij in Hertme

  Griezelen! Stap door de piepende en krakende poorten van Openluchttheater Hertme en laat je verwelkomen door spoken, heksen en andere griezels. Tovenaar en illusionist Alex Buijk neemt je mee in zijn wereld vol magie! Neem deel aan de griezeltocht door het spookbos, waar het verhaal tot leven komt. Vuurspuwers en mysterieuze figuren staan op je te wachten. Durf jij het aan?

 5. 4/7

  4.

  Halloween Kermis

  Ben jij ook zo'n kermisliefhebber? Dat komt dan goed uit! In Enschede staan er dit jaar maar liefst zestig attracties in het volkspark. Met allerlei activiteiten zoals pompoen snijden, euro kortingsdag, fright night en clown dessales. Ook leuk: het smakenrad geniet van een maaltijd met panoramisch uitzicht op zo'n 50 meter hoogte!

 6. 3/7

  3.

  Griezelen in Losser

  Kom jij ook griezelen tijdens de griezeltocht, de speciale boerenmarkt met thema Halloween. Of ga je pompoencarven? Extra leuk: er is een Halloween kleurwedstrijd.

 7. 2/7

  2.

  Happy Halloween bij de Waarbeek

  Kom griezelen bij de Waarbeek. Op 15, 19, 22 en 29 oktober kun je in het park komen griezelen tijdens Happy Halloween. Het park is omgetoverd in Halloween sferen en kun je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook leuk: laat je schminken, kom pompoenen uithollen of maak kans op een mooie prijs tijdens de griezelbingo.

 8. 1/7

  1.

  Halloween Diner Show

  Laat je meeslepen in een fantastische horror Halloween show. Smikkel van een griezelig vier-gangen diner waarbij het eten geserveerd wordt door de meest vreemde snuiters. Maar wees gewaarschuwd! Natuurlijk is er meer dan eten... maak je riemen goed vast, draag desnoods een paar extra bretels, weet zeker dat je gebit er niet uit kan vallen en zorg dat alles op z'n plaats blijft zitten. Durf jij het aan?

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 10 leukste evenementen in juni. Ga erop uit!

 2. Doe-tips

  Podiums onder de Sterren: Ontdek de Openluchttheaters van Twente.

 3. Typisch Twents

  Ken jij de Twentse Big Five van de topsport al? Een mooie bucketlist.

 4. Van eigen bodem

  Lekker en hip: dit zijn de 7 leukste food hotspots in Twente.

Tip je vrienden

facebook twitter