1. 0/6
  '

  Doe-tips

  Halloweentips tijdens de herfst in Twente

  Geschreven door

  Yvette

  Griezelen tijdens Halloween, ook dat doe je in Twente! De herfst is het seizoen voor het griezelfeest Halloween. Verspreidt door heel Twente worden er in de herfst verschillende Halloween activiteiten georganiseerd voor kinderen. Je ziet ze in dit overzicht. Bekijk ook onze herfst tips!

 2. 6/6

  6.

  Heksendorp Hellendoorn

  Spannend! Heksje Goedele heeft samen met haar familie allerlei activiteiten bedacht voor de herfstvakantie. Heksjes houden namelijk van spelletjes en kinderen uitdagen! Ga mee op puzzeltocht. Doe mee met de pompoenworkshop of ga met de beentjes van de vloer. Natuurlijk wordt er weer lekker gedold tijdens het Spannend Winkelen. Wil je meedoen? Klik op de aanmeldbutton!

 3. 5/6

  5.

  Pompoenen uithollen bij ’t PompoenHofke

  In het buitengebied van Enschede vind je ’t Pompoenhofke. Hier kun je ieder jaar in de herfstvakantie je eigen Halloween pompoenen maken. Maak tijd voor elkaar en ga samen creatief aan de slag!

 4. 4/6

  4.

  Magie en tovernarij in Hertme

  Griezelen! Stap door de piepende en krakende poorten van Openluchttheater Hertme en laat je verwelkomen door spoken, heksen en andere griezels. Tovenaar en illusionist Alex Buijk neemt je mee in zijn wereld vol magie! Neem deel aan de griezeltocht door het spookbos, waar het verhaal tot leven komt. Vuurspuwers en mysterieuze figuren staan op je te wachten. Durf jij het aan?

 5. 3/6

  3.

  Griezelen bij Avonturenpark Hellendoorn

  Haal in oktober je hart op tijdens Heksendoorn bij Avonturenpark Hellendoorn. Opperheks Odelia heeft namelijk het hele park omgetoverd voor families. Met vogelverschikkers, nieuwe shows en spookhuizen. Er kan volop gegriezeld worden. Voor de echte waaghalzen is er dit jaar Screams. The Killer heeft zijn meest gruwelijke vrienden uitgenodigd om op jou en en jouw vrienden te jagen. Durf jij ze allemaal onder ogen te komen?

 6. 2/6

  2.

  Halloween kermis

  Ben jij ook zo'n kermisliefhebber? Dat komt dan goed uit! In Enschede staan er dit jaar maar liefst zestig attracties in het volkspark. Met allerlei activiteiten zoals pompoen snijden, euro kortingsdag, fright night en clown dessales. Ook leuk: het smakenrad geniet van een maaltijd met panoramisch uitzicht op zo'n 50 meter hoogte!

 7. 1/6

  1.

  Halloween bij De Waarbeek

  De Waarbeek is een begrip in Twente. De Waarbeek in Hengelo biedt een toffe dag voor het hele gezin voor een betaalbare prijs. Met veel attracties leuke voor kleintjes. Ook kinderen in de basisschoolleeftijd vinden er genoeg uitdaging. De botsauto's, achtbaan, zweefmolen en de kabelbaan over het water zijn favoriet. Nieuw dit jaar is het all-inclusive concept, bij je ticketprijs zit eten en drinken inbegrepen. Is dat even handig! Extra leuk zijn de Happy Halloweendagen die ieder jaar bij De Waarbeek worden georganiseerd.

Yvette

Yvette is oprichtster van Vettt.nl (2013). Toen ze moeder werd, kwam ze in een hele nieuwe 'andere' wereld terecht. Ze ontdekte dat er ontzettend veel leuks te doen en te beleven is met kinderen. Vanuit de drive om haar enthousiasme hierover te delen is het online platform. Vettt.nl is een plek waar je veel fijne inspiratie kunt scoren! Yvette woont samen met haar vriend en hun dochters Pippa (2011) en Coco (2015) in Enschede.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Op eigen wijze

  Siepel en stiepels: dit is waarom Stiepeltekens in Twente worden gemaakt.

  Geschreven door Bertine & Vincent
 2. Doe-tips

  Wat te doen in de herfst? 8 uitjes met kinderen in Twente

  Geschreven door Yvette
 3. Route-tips

  10 avontuurlijke mountainbikeroutes. Inclusief de beste van ons land

  Geschreven door Maarten
 4. Hunkertukkers

  Matthijs Spaltman: "Wat ik vooral heb gemist van Twente? De mooie natuur."

Tip je vrienden

facebook twitter