navigatie overslaan

Doe-tips

Griezelig! Dit zijn de 7 halloweentips tijdens de herfst in Twente.

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 10246 keer

Griezelen tijdens Halloween, ook dat doe je in Twente! De herfst is het seizoen voor het griezelfeest Halloween. Verspreidt door heel Twente worden er in de herfst verschillende Halloween activiteiten georganiseerd voor kinderen. Je ziet ze in dit overzicht. Bekijk ook onze herfst tips!

 1. 7

  Screams

  Durf jij je angsten te overwinnen? Verzamel al je vrienden om je ergste nachtmerrie te overwinnen. Screams is al twee jaar op rij verkozen door het publiek als beste Halloween evenement in Nederland. Beleef vijf spookhuizen, zes walk-throughs en tien attracties. Zet het in je agenda: 14, 21, 28 oktober en 4 november!

 2. 6

  Halloween Diner Show

  Laat je meeslepen in een fantastische horror Halloween show. Smikkel van een griezelig vier-gangen diner waarbij het eten geserveerd wordt door de meest vreemde snuiters. Maar wees gewaarschuwd! Natuurlijk is er meer dan eten... maak je riemen goed vast, draag desnoods een paar extra bretels, weet zeker dat je gebit er niet uit kan vallen en zorg dat alles op z'n plaats blijft zitten. Durf jij het aan?

 3. 5

  Heksendorp Hellendoorn

  Spannend! Heksje Goedele heeft samen met haar familie allerlei activiteiten bedacht voor de herfstvakantie. Heksjes houden namelijk van spelletjes en kinderen uitdagen! Ga mee op puzzeltocht. Doe mee met de pompoenworkshop of ga met de beentjes van de vloer.

 4. 4

  Magie en tovernarij in Hertme

  Griezelen! Stap door de piepende en krakende poorten van Openluchttheater Hertme en laat je verwelkomen door spoken, heksen en andere griezels. Tovenaar en illusionist Alex Buijk neemt je mee in zijn wereld vol magie! Neem deel aan de griezeltocht door het spookbos, waar het verhaal tot leven komt. Vuurspuwers en mysterieuze figuren staan op je te wachten. Durf jij het aan?

 5. 3

  Pompoenen uithollen bij ’t PompoenHofke

  In het buitengebied van Enschede vind je ’t Pompoenhofke. Hier kun je ieder jaar in de herfstvakantie je eigen Halloween pompoenen maken. Maak tijd voor elkaar en ga samen creatief aan de slag!

 6. 2

  Halloween Kermis

  Ben jij ook zo'n kermisliefhebber? Dat komt dan goed uit! In Enschede staan er dit jaar maar liefst zestig attracties in het volkspark. Met allerlei activiteiten zoals pompoen snijden, euro kortingsdag, fright night en clown dessales.

 7. 1

  Lost in the park

  Kom griezelen bij de Waarbeek. Op 14, 21, 25 en 28 oktober zal Lost in the Park plaatsvinden. Dit evenement is speciaal ontworpen voor avonturiers van 12 jaar en ouders die op zoek zijn naar een angstaanjagende uitdaging! Voel jij je al aangesproken? Kom dan zeker langs! Bereid je voor op spookhuizen, griezelige acteurs en angstaanjagende scenes.

Wat vind je van dit artikel?