navigatie overslaan

Doe-tips

Kinderschatkaart West-Twente: in een kano over de Regge , paintball en karten

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 3914 keer

Op avontuur in de natuur? Ga dan eens met hen varen over de Regge. Houden ze van een beetje actie? Misschien is kinderkarten of kinderpaintball dan een leuk idee. Gek op water? Neem dan een duik in een van de zwemwateren. De kinderkaart West-Twente laat je zien welke kinderactiviteiten er allemaal in deze omgeving zijn. De leukste vind je hieronder. De kaart kun je halen bij de verschillende Tourist Info's in West-Twente.

 1. 4

  Subtropisch zwembad de Kolk

  In het centrum van Wierden vind je het overdekte subtropische sport- en recreatiebad De Kolk. Het zwembad beschikt onder andere over een groot wedstrijdbad, een recreatiebad, kleuter en peuterbad, bubbelbaden, een glijbaan van 50 meter en een Turks stoombad. Je bent hier dus zeker van zwemplezier!

 2. 3

  Speelbospad, Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

  Volg de eekhoorntjes in het bos en je vindt allerlei leuke dingen om in te klimmen, klauteren, slingeren en schommelen. Een tocht langs kuilen, geulen, hellingen, bruggen en burchten. Maar ook genoeg plek om te struinen en zelf een hut te bouwen. Het speelbospad is twee kilometer lang en maakt de natuur echt leuk voor kinderen. Op avontuur in het speelbos!

 3. 2

  Biologisch Melkveebedrijf & IJsboerderij de Meulenhorst

  Maak kennis met het boerenleven. Voor bezoekers is het mogelijk om een rondleiding te krijgen over het erf. Deze route, Het Koepad, brengt je langs alle interessante plekjes van de boerderij. Voor kinderen is er een sportief hinkelspel en staat er een houten koe om te melken. Vergeet ook zeker niet een ijsje te halen in het knusse winkeltje op het erf. Hier wordt al sinds 1997 ijs gemaakt!

 4. 1

  Kinderboerderij Dondertman

  Bij Kinderboerderij Dondertman is het gezellig in het sfeervolle knuffelhuis. Een boerderij waar de kinderen, onder toezicht, jonge konijnen en cavia’s kunnen oppakken en aaien. Maar er zijn nog veel meer dieren! Ook is er een knuffelweide waar je schapen en geiten kunt aaien. Afhankelijk van het seizoen worden er regelmatig ritjes gemaakt met de Dondertman Express (kindertrein). Genoeg te doen!

Wat vind je van dit artikel?