Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Recreatieparken in Twente

Uren in de file naar het strand? Niet als je richting onze heerlijke recreatieparken gaat! Wat je hier zoal kan doen? Nou wat dacht je van zwemmen, festivals bezoeken,(kabel)waterskiën, schaatsrondes, beachvolleybal, Fiets-, mountainbike- en wandelroutes, trimbanen, kart- en quadparcours, overdekt barbecue, voetbalgolfbaan, paintball- en laserquestgelegenheid, klootschieten, kleuter- en peuterbaden, klimbossen, thermen en beauty. En...dit is nog lang niet alles!

Verhalen uit Twente

 1. Route-tips

  Bergwandeling in Nederland? Pak de wandelroute op de Holterberg

  geschreven door Nicoline
 2. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  geschreven door Nicoline
 3. Typisch Twents

  7 landgoederen in Twente die het textielverleden vertellen

  geschreven door Nicoline
 4. Route-tips

  4x Wandelen en borrelen in Twente. Ook kids vermaken zich hier goed!

  geschreven door Yvette
 5. Doe-tips

  De leukste outdooractiviteiten in Twente met je gezin. Lekker samen actief

  geschreven door Nicoline
 6. Een moment met

  Dennis Storm over Twente: "Ootmarsum gaf bijna een soort kerstgevoel".

  geschreven door Bertine
 7. Typisch Twents

  Boodschappen doen bij de boer, heel normaal in Twente. Eet hoe eten bedoeld is.

  geschreven door Bertine
 8. Doe-tips

  De mooiste outdoorgebieden in Twente. Voor watersport. Actief fietsen. En meer

  geschreven door Nicoline
Recreatieparken

De recreatieparken hebben veel voorzieningen voor gezinnen. Zwmemen, zonnen, spelen, zandkastelen bouwen op het strand, ga zo maar door. Deze locaties zijn ook uitermate geschikt voor outdooractiviteiten, van kanovaren tot boogschieten, bijna alles is mogelijk. Zo heeft het Lageveld een speciaal peuterbad en kleutervijver. Ook staan er diverse veerelementen, wipwappen, klimtoestellen, trekvlot, pingpongtafel, panna doeltjes etc. Voor de sportieve mensen staan er in het terrein fitnesstoestellen. Het Hulsbeek is een toplocatie gedurende het hele jaar. Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen kan ontspannen en plezier beleven in en rond de zwemvijvers. Er is een schitterende natuurrijke omgeving en alle onderdelen zijn aanwezig voor een sportieve en avontuurlijke uitdaging. Er zijn tal van leuke activiteiten te doen voor jong en oud. En dit is nog lang niet alles…. Kom langs op recreatiepark Het Hulsbeek en beleef elk uur volop avontuur! Om te skiën en waterskiën ga je naar het Rutbeek, het hele jaar door! Skeeleren op het nieuwe asfalt wandelpad? Wandelen, fietsen, moutainbiken of trimmen? Ook is klimmen hiermogelijk in Klimbos het Rutbeek. Bekijk de pagina's om te zien wat de mogelijkheden zijn.