Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Recreatieparken in Enschede

Uren in de file naar het strand? Niet als je richting onze heerlijke recreatieparken gaat! Wat je hier zoal kan doen? Nou wat dacht je van zwemmen, festivals bezoeken,(kabel)waterskiën, schaatsrondes, beachvolleybal, Fiets-, mountainbike- en wandelroutes, trimbanen, kart- en quadparcours, overdekt barbecue, voetbalgolfbaan, paintball- en laserquestgelegenheid, klootschieten, kleuter- en peuterbaden, klimbossen, thermen en beauty. En...dit is nog lang niet alles!

Verhalen uit Twente

 1. 24 uur op pad met

  Twentse Cowfluencer Liesje22 zoekt verkoeling in Weerribben-Wieden.

  geschreven door Liesje22
 2. 48 uur op pad met

  Mathias neemt je mee voor een Twents Blokje Om: ontdek de Essenroute.

  geschreven door Mathias
 3. Doe-tips

  15 Twentse tips voor coronaproof uitjes of vakantie op 1,5 m.

 4. Doe-tips

  CuliTour: zie, hoor, ruik en proef Twente vanuit je eigen mobiele restaurant

 5. Route-tips

  Fietsroutes van Cowfluencer Liesje22 laten je de mooiste plekken van Twente zien!

  geschreven door Liesje22
 6. Doe-tips

  10 manieren om de geweldige natuur in Twente te ontdekken.

  geschreven door Nicoline
 7. 24 uur op pad met

  De laatste week in Twente voor cowfluencer Liesje22. Wat vonden jullie ervan?

  geschreven door Liesje22
 8. Route-tips

  Fietsen in en rond het Springendal en het Dal van de Mosbeek.

  geschreven door Gijs

Recreatieparken

De recreatieparken hebben veel voorzieningen voor gezinnen. Zwmemen, zonnen, spelen, zandkastelen bouwen op het strand, ga zo maar door. Deze locaties zijn ook uitermate geschikt voor outdooractiviteiten, van kanovaren tot boogschieten, bijna alles is mogelijk. Zo heeft het Lageveld een speciaal peuterbad en kleutervijver. Ook staan er diverse veerelementen, wipwappen, klimtoestellen, trekvlot, pingpongtafel, panna doeltjes etc. Voor de sportieve mensen staan er in het terrein fitnesstoestellen. Het Hulsbeek is een toplocatie gedurende het hele jaar. Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen kan ontspannen en plezier beleven in en rond de zwemvijvers. Er is een schitterende natuurrijke omgeving en alle onderdelen zijn aanwezig voor een sportieve en avontuurlijke uitdaging. Er zijn tal van leuke activiteiten te doen voor jong en oud. En dit is nog lang niet alles…. Kom langs op recreatiepark Het Hulsbeek en beleef elk uur volop avontuur! Om te skiën en waterskiën ga je naar het Rutbeek, het hele jaar door! Skeeleren op het nieuwe asfalt wandelpad? Wandelen, fietsen, moutainbiken of trimmen? Ook is klimmen hiermogelijk in Klimbos het Rutbeek. Bekijk de pagina's om te zien wat de mogelijkheden zijn.