navigatie overslaan

Doe-tips

Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

 • Leestijd 3 min
 • Gelezen 5159 keer

Wauw, de Twentse ondernemers hebben ontzettend veel originele producten en activiteiten bedacht om jouw Valentijn te verrassen! Verras daarom je valentijn met iets leuks uit Twente. Bekijk hier onze tips!

 1. 7

  Liefde is ... écht lekker eten samen

  En dat doe je natuurlijk in de Droste Herberg. Het Valentijnsdiner bij Droste’s: een tikje romantiek, maar vooral de lekkere smaken die je van ons gewend bent. Voor €57,50 per persoon serveren we een prachtig menu bestaande uit:

  Aperitief

  Sharing voorgerechtjes

  Keuze hoofdgerecht

  Romantisch dessert

  We ontvangen jullie graag op woensdag 14 februari tussen 18.00 uur en 20.30 uur. Tot dan! Veel plezier met de voorpret! Of met het verrassen van je geliefde. ♥

 2. 6

  Valentijnsdag aan de Regge

  Kom met valentijnsdag naar Molke en vier de liefde op een bijzondere manier. Verras jouw geliefde bijvoorbeeld met een romantische overnachting in een huisje met uitzicht op het water! Of vier valentijnsdag in een luxe accommodatie met sauna.

 3. 5

  Boek een romantisch weekendje weg

  Soms is het heerlijk om er even samen tussenuit te knijpen, lekker een weekendje weg. Ontsnappen aan de realiteit en alle tijd voor elkaar. Dat kan natuurlijk in Twente super goed! De omgeving biedt oneindig veel mogelijkheden, voel de liefde weer opbloeien in één van onze fantastische landgoedhotels of bijzondere accommodaties!

 4. 4

  Love at first bite

  Alle lichten zijn gedoofd en overal waar je kijkt branden kaarsjes. Romantische muziek speelt op de achtergrond en tegenover je zit de liefde van je leven. Samen toasten op de liefde en de hele avond genieten van heerlijke gerechten en begeleidende wijnen. En als kers op de taart hoef je geen van twee hoeft de afwas te doen. Al zeggen we het zelf, maar dit klinkt toch als de perfecte invulling van jullie Valentijn! En dit alles bij restaurant Joann.

 5. 3

  Actief Twente arrangement

  Geef een Valentine Special cadeaubon van Actief Twente cadeau en ga op pad! Romantisch toeren in de tuk tuk door de omgeving van Twente. Houd je van lekker eten? Ga dan om pad met de e-puch langs verschillende restaurants. Óf maak een romantische vaartocht over de Dinkel en trotseer de ongerepte en betoverende natuur van Twente.

 6. 2

  Valentijnsmuziek op het StadsCarillon

  Wat zou jij willen horen? De Stadscarillon in Enschede zal tussen 19 - 20 uur liefdes- en liefdesverdrietliedjes laten horen. Stem nu nog op je favoriet en kom op 14 februari ook naar Enschede met je geliefde om wellicht je favoriete lied te beluisteren!

 7. 1

  Tijd voor een verwenmoment

  Wil jij je liefde in de watten leggen? Ontspannen op het platteland, een massage met uitzicht op koeien óf gezellig met een pot thee aanschuiven in een knusse tearoom? Het kan allemaal in Twente!

Wat vind je van dit artikel?