1. 0/11
  '

  Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

  Wauw, de Twentse ondernemers hebben ontzettend veel originele producten en activiteiten bedacht om jouw Valentijn te verrassen! Verras daarom je valentijn met iets leuks uit Twente. Bekijk hier onze tips!

 2. 11/11

  11.

  Valentijn Kiss & Ride autopuzzeltocht

  Ontdek het prachtige Twente met een romantische autopuzzeltocht boordevol liefdespuzzels en Valentijn decoratie. Met het Valentijn Kiss & Ride liefdespakket ga je een autopuzzeltocht maken in Twente. Kom langs historische gebouwen en prachtige natuur, ga met een pontje en rijd over smalle weggetjes.

 3. 10/11

  10.

  Brommers kiek'n bij Droste's

  Ook dit jaar vliegt Cupido Droste's niet voorbij. Het is alleen anders dan we gewend zijn. Er kan en er mag nog steeds weinig. Dat is meestal niet leuk, maar eigenlijk wel perfect voor een unieke Valentijnsdag. Dit jaar heeft Droste's we speciaal voor Valentijn een brommers kiek'n arrangement. Voor €199,- voor 2 personen. Het gaat hierbij om een overnachting inclusief sharing-diner en ontbijt in de medium, large of patiokamer op 14 februari aanstaande.

 4. 9/11

  9.

  Valentijnsdiner van Pelle's

  Pelle's koks hebben een hartig 4-gangen Valentijnsdiner bedacht voor jou en jouw Valentijn. Het diner is voor twee personen en kost €59,50.

  Hoe kan je ons Valentijnsdiner bestellen? - Het diner is te bestellen van 10 t/m 14 februari - Afhalen kan op woensdag t/m zondag tussen 15.00 en 20.00 uur - Bestellen kan 24 uur van te voren via roy@pelles.nl

  Zet thuis zelf de puntjes op de í en verras je Valentijn met dit heerlijke 4-gangen Valentijnsdiner.

 5. 8/11

  8.

  Theaterbox

  Wil jij je geliefde verrassen met een wel heel bijzondere en romantische avond? Bestel dan de Mystiek Xperience Valentine box van Mystiek Theater en ontvang deze aan het eind van een hilarische en romantische drive-through. Eenmaal thuis verrast de box je compleet!

 6. 7/11

  7.

  Valentijns ontbijt

  Mannen! Een laatste reminder voor jouw valentijn. Bestel snel een ontbijtje en Blond uit Oldenzaal komt het lekker bij jullie bezorgen. App jouw bestelling met je naam, aantal personen, bezorgadres en voorkeurstijd naar 0623963596.

 7. 6/11

  6.

  Wafels of wentelteefjes?

  Lysa maakt het lekkerste ontbijt voor je klaar op valentijnsdag. Ga je voor de wafels of wentelteefjes? €19,95 per persoon. Bestellen kan via 0617445099.

 8. 5/11

  5.

  2-daags Valentijnsarrangement

  Geniet met je valentijn bij Erve Hulsbeek. Bij ontvangst staat er een flesje Prosecco met bonbons voor je klaar. 's Avonds genieten jullie van een romantisch viergangen verrassingsmenu. De volgende ochtend worden jullie gewekt met een valentijnsontbijt. Erve Hulsbeek is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk nachtje weg.

 9. 4/11

  4.

  Valentijnsbrunch

  Tenslotte gaat de liefde door de maag. Restaurant De Oude Apotheek laat je zien en proeven wat ze hier nou echt mee bedoelen. Een goed gevulde box met een heerlijke brunch voor jou en je geliefde die onder andere gevuld is met eigen gemaakte zoet en hartigheden in het teken van de liefde, inclusief een heerlijke fles prosecco. Voor €50,00. En weet je wat nou het fijnste is, als je in Losser woont brengen ze het gratis bij jullie thuis. Te bestellen tot 12 februari.

 10. 3/11

  3.

  Valentine's box Theehuis Dennenoord

  Liefde gaat door de maag natuurlijk... Ook dit jaar gaat Theehuis Dennenoord aan de slag, om voor jullie een fantastische VALENTINE’S BOX klaar te maken! Allemaal lekkere zoete theehuis gebakjes. Helaas niet bij het fijne theehuis, maar je kunt de romantische sferen gewoon in huis halen. De boxen worden klaar gemaakt, vanaf 2 personen voor €17.50,- Geef je bestelling uiterlijk door voor 10 februari, op het e-mailadres: , afhalen kan 14 februari van 10.00 uur tot 15.00 uur.

 11. 2/11

  2.

  Box of Love van De Pastorie

  Vier de liefde met de 'Box of Love' van Brasserie-Restaurant De Pastorie uit Ootmarsum. Zij staan garant voor een romantisch diner @home! Een box gevuld met 15 amusegerechten voor een gezellige avond, want liefde gaat door de maag..
  € 69,- per 2 personen
  Voor 12, 13 en 14 februari te bestellen
  Reserveren? Bel 06 - 22 74 56 68

 12. 1/11

  1.

  Boek een romantische B&B

  De omgeving van Twente biedt oneindig veel mogelijkheden om van de schoonouders te ontsnappen en romantische momenten te (her)beleven. Er is keuze uit veel verschillende accommodaties, een romantische b&b is zo gevonden. Zo kan je kiezen voor een romantische b&b in het centrum van Enschede, een kamer in een luxe landgoed midden in de natuur, slapen in een sterrenkubus of op een oude boerderij.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Binnenkijken bij

  Kom tot rust bij de Wellnessboutique van De Wilmersberg in De Lutte.

  Geschreven door Maryke
 2. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 3. Doe-tips

  Halloweentips tijdens de herfst in Twente

  Geschreven door Yvette
 4. Doe-tips

  Wat te doen in de herfst? 9 uitjes met kinderen in Twente

  Geschreven door Yvette

Tip je vrienden

facebook twitter