navigatie overslaan

Tuincentrum Heerdink

Neem een kijkje in de wereld van Tuincentrum Heerdink en bekijk de prachtigste waterpartijen, geniet van de aangelegde tuinen en ervaar de mooie kleuren van exotische bloemen bij hét tuincentrum van Twente.

Wi-j neugt oe!

Dit is de Twentse uitnodiging, waarmee ze bij Tuincentrum Heerdink je graag uitnodigen om binnen een kijkje te nemen! Van bloeiers, tot potterie en van woonaccesoires tot hoveniers met 40 jaar ervaring: bij dit complete tuincentrum is het aanbod groot!

Tuincentrum

In het tuincentrum in Geesteren vindt je alles wat je nodig hebt. Tuingereedschap, binnen- en buitenpotten, mooie kamerplanten, tuinplanten en vele andere artikelen om van uw tuin en interieur iets moois te maken. Vergeet ook zeker niet de ruime collectie woondecoratie bekijken.

Hoveniersbedrijf

Tuincentrum Heerdink in Geesteren beschikt over de kennis en ervaring om jouw tuin om te toveren tot een prachtig en strak nieuw geheel. Je kunt ze benaderen voor eenmalig of periodiek onderhoud, of voor een volledig ontwerp en een make-over.

Kwekerij

De zomerbloeiers uit hun kwekerij staan garant voor een zomer lang bloeiplezier. Het enige wat je hoeft te doen is water geven en de oude bloemen regelmatig verwijderen. Kom langs in de kwekerij en werp een blik op het ruime aanbod!