Club Merlijn

Café en Club, Feesten en Partijen, Catering. Al ruim 6 jaar is Café & Club Merlijn een begrip in Twente en omstreken voor het uitgaanspubliek vanaf 23 jaar. Wij beschikken over 3 verschillende zalen met daarnaast nog een aparte rokersruimte.

Ons voorcafé heeft een trendy uitstraling met hippe kleuren zoals paars, zwart, zilver, mooie kroonluchters en onze niet te missen zebra prints. Ons zijcafé heeft een warme kroeg uitstraling en onze club omschrijven we het beste als: modern, sfeervol, eigentijds en dit alles voorzien van een waanzinnige licht- en geluidsinstallatie om een geweldige clubavond te kunnen beleven. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een gezellige informele sfeer, vriendelijk vakbekwaam personeel en de grote diversiteit en kwaliteit van trendy “Food & Drinks”.

Iedere vrijdag en zaterdag openen wij onze deuren vanaf 17.00 uur en is onze keuken op afspraak voor gezelschappen te reserveren. Gezellig borrelen, lekker eten, óf allebei? Wij verzorgen graag hapjes, samengestelde menu’s en buffetten op uw verzoek.

Iedere vrijdag- en zaterdagavond na 21.00 uur wordt in Café & Club Merlijn door onze Resident Dj’s de lekkerste muziek gedraaid met de nieuwste Dance hits van nu en daarnaast vrijwel iedere maand gastoptredens van toonaangevende Dj's zoals Hardwell, Erick E, Sidney Samson, Marcella en vele anderen...

Café & Club Merlijn is naast de vrijdagen en zaterdagen ook op andere dagen van de week gedeeltelijk of geheel exclusief te reserveren voor bijvoorbeeld verjaardagen, school- en bedrijfsfeesten, bruiloften, recepties, of zomaar een borrel.

Tip je vrienden

facebook twitter