1. Doe-tips

  Slapen en shoppen bij Roetgerink Mode met de Fashion Giftbox

  Wil je er een paar dagen tussenuit en tegelijkertijd je garderobe aanvullen met kleding voor het nieuwe seizoen? Geniet van de rust, ruimte en Twentse gezelligheid, en ga een dag shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen. Al sinds 1854 een gerenommeerde naam in onze regio. De winkel is maar liefst 6.500m2 groot, álle ruimte dus! Daarbij verkoopt de store ruim 350 merken voor dames, heren en kinderen en is voor jullie de lunch inbegrepen. Kortom: Boek nu en kom Shoppen & Genieten in Twente!

 2. Landgoed De Uitkijk - Shop in Stijl

  Wil je er een paar dagen tussenuit en tegelijkertijd je garderobe aanvullen met kleding voor het nieuwe seizoen? Landgoed De Uitkijk biedt samen met Roetgerink Mode alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen in Twente.

 3. Buitencentrum Hessenheem - Shop & Geniet

  Een ontspannen verblijf op Buitencentrum Hessenheem in een luxe lodge met infraroodsauna en stoomcabine, de mooiste mode bij Roetgerink en het lekkerste eten bij Brasserie R-1854... Hét perfecte uitje voor twee!

 4. Vakantiepark Mölke - Shop & Geniet

  Verblijf 2 nachten in een luxe accommodatie, inclusief streekontbijt, fiets- & wandelrouters, Fashion Giftbox van Roetgerink Mode & meer! Te boeken van ma-do, periode november 2020 - maart 2021.

 5. City Hotel Hengelo - Shop in Style

  In Hengelo en omgeving valt er héél wat te beleven. Ontdek de stad en ga daarnaast shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen. Combineer een dag shoppen en lunchen met een verblijf bij het heerlijk centraal gelegen City Hotel Hengelo.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  7 tips voor een toffe voorjaarsvakantie in Twente.

 2. Doe-tips

  De duurzaamste (en leukste) hotspots in Twente die je moet zien.

 3. Doe-tips

  Do it yourself: 6 plekken in Twente waar jij de handen uit de mouwen steekt

 4. Doe-tips

  Wat te doen in de winter? 8 winteruitjes met kinderen in Twente.

Tip je vrienden

facebook twitter