navigatie overslaan

Typisch Twents

Slowlands by Mölke: Een zomer in festivalsfeer voor het hele gezin!

  • Leestijd 3 min
  • Gelezen 2649 keer

Deze zomer brengt Vakantiepark Mölke een sfeervol festivalgevoel naar Zuna. Van 21 juli tot 6 augustus kom je samen tot rust, maak je plezier en doe je exact waar jullie zin in hebben tijdens Slowlands by Mölke. Met een heerlijke cocktail op het knusse terras onder het genot van rustige live-muziek terwijl de kinderen een dromenvanger in elkaar knutselen. Zie je jezelf al zitten? Speciaal voor het hele gezin, maak herinneringen om nooit meer te vergeten!

50 jaar Mölke

In 1973 begon de familie van de Maat met een eigen camping in Zuna. In de jaren 70 kwamen ook de eerste gasten naar Camping ‘ t Mölke met hun eigen stacaravan. In 50 jaar is Vakantiepark Mölke uitgegroeid tot een echt begrip in de omgeving door de juiste combinatie van uiteenlopende en vernieuwde concepten met unieke activiteiten voor jong & oud. Met één heel duidelijk concept, slow living!

Dag in, dag uit, hier is het altijd weekend.

Eigenlijk kun je dit gevoel het beste vergelijken met je eigen weekendgevoel: op zoek naar leuke plekken in de omgeving, een dagje weg, spelen en sporten of even op adem komen. Doen wat je leuk vindt, genieten van elkaar en dat op een plek met een huiselijke sfeer waar alle zintuigen geprikkeld worden.

Plezier voor het hele gezin

Tijdens Slowlands is er voor iedereen een geschikte activiteit. Samen met andere kinderen of met het gezin. Wat dacht je van een lachworkshop, ontzettend grappig en ook nog eens heel gezond! Ga op een zwoele zomeravond op pad tijdens een fakkeltocht, maak zelf dromenvangers of kook samen een campingmaal. Natuurlijk kan je ook voor je laten koken. Smul van een lunch uit de foodtruck, neem een extra groot softijsje met discodip of ga lekker uit eten in het restaurant.

Eerste hulp bij tot rust komen

Bij een festival denk je misschien aan harde muziek en dansende mensen. Bij Slowlands is dit wel anders. Het is de vrije, zomerse en gezellige festivalsfeer in een vakantiejasje. Ga bijvoorbeeld naar een ligconcert, verwen jezelf tijdens een smoothieworkshop of ga varen op de Regge! Droom weg bij het kampvuur en neemt echt tijd voor elkaar. Ook is er live-muziek van lokaal talent! Natuurlijk rustig en niet de hele dag, zodat het ook een fijn plekje is voor slapende babies en rustzoekers.

Wegdromen

Maak jouw familiefestivalzomer helemaal af en boek een fijne glampingtent op de pop-up glamping Bij te Buren. Volledig in festivalsfeer aangekleed, inclusief gezellige lampjes, een lekker kampvuur en een prachtig uitzicht over riviertje de Regge! Eigenlijk zijn alle soorten accommodaties hier te vinden. Tiny houses, lodges, wellness huisjes met hottub, boomhutten, safaritenten en nog veel meer.

Wat vind je van dit artikel?