1. 0/9
  '

  Van eigen bodem

  Ontdek de Proef-adressen in Twente: rondje zoep'n.

  Pure smaakbelevingen en een hoop lol. Dat is het rondje zoep'n in Twente. Een must-do met een hele groep. Passievolle Tukkers vertellen je alles over hun producten en de omgeving. Proef de lekkerste speciaal biertjes, smaakvolle wijnen of verfijnde likeuren en whisky.

 2. 9/9

  9.

  Wijngaard Hof van Twente

  Wijngaard Hof van Twente is gelegen in Bentelo. Ontdek hier het wijnmaakproces en proef de heerlijke wijnen, die geregeld internationale prijzen winnen.

 3. 8/9

  8.

  Restaurant Vinck

  Vanaf 2 november geopend in Geesteren: Restaurant Vinck! Een nieuwe, duurzame, wijnmakerij. Én restaurant! Een plek waar de wijnboer ook de kok is.

 4. 7/9

  7.

  Distilleerderij Horstman

  Horstman distilleerderij is een distilleerderij gevestigd in Losser waarbij Twentse graangewassen verwerkt worden tot sterk alcoholische streekgebonden dranken, zoals whiskey, jenever, Moonshine.

 5. 6/9

  6.

  Pakhuis Twente

  Wees van harte welkom in de grootste bierspeciaalwinkel van het oosten! In 2013 zijn ze ooit begonnen met een klein assortiment aan speciaal bieren, maar inmiddels is de keuze gigantisch. Kom het ontdekken in Albergen!

 6. 5/9

  5.

  Huttenkloas Brouwerij

  Echt ambachtelijk gebrouwen bier uit Twente! Vanuit de brouwerij in Albergen brouwt Huttenkloas de lekkerste speciaalbieren. Geïnspireerd door Klaas Annink, de meest beruchte struikrover uit Twente.

 7. 4/9

  4.

  Stokerij Twentse Ketels

  In 2018 werd Stokerij Twentse Ketels opgericht door Maarten jan Leppink. Met ruime ervaring in het ontwikkelen, produceren, mengen, roeren, verpakken en op de markt brengen van vloeibare hulpstoffen, was een overstap naar eenzelfde combinatie met natuurlijke grondstoffen een logisch vervolg.

 8. 3/9

  3.

  Flavourite Wine

  Flavourite Wine is de klassieke wijnwereld in een hip jasje, voor iedereen die nieuwsgierig is naar alles wat met wijn te maken heeft.

 9. 2/9

  2.

  De Johanneshoeve

  Vele mogelijkheden: Bed & Breakfast, appartementen, groepsaccommodatie, camperplaats, vergaderruimte, feestlocatie en rustpunt. De Johanneshoeve; landelijk gelegen met uitzicht over de landerijen, nabij natuurgebied de Engbertsdijksvenen.

 10. 1/9

  1.

  Othmar Bierspa

  Dompel jezelf onder in al het goeds wat bier te bieden heeft. In de Othmar Bierspa - de allereerste bierspa van Nederland - kom je lekker tot rust. Stap in het heerlijke bierbad met water, hop, mout en gist. Tap onbeperkt je eigen Othmar bier. En maak gebruik van alle andere wellness-faciliteiten die de bierspa-ruimtes te bieden hebben. Kortom: geniet van deze bijzondere ervaring!

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 11 leukste evenementen in juni. Ga erop uit!

 2. Doe-tips

  Podiums onder de Sterren: Ontdek de Openluchttheaters van Twente.

 3. Doe-tips

  Zomer in Twente: 7 zomer festivals voor echte levensgenieters

 4. Typisch Twents

  Ken jij de Twentse Big Five van de topsport al? Een mooie bucketlist.

Tip je vrienden

facebook twitter