navigatie overslaan

Grolsch Bier Brouwerij Tour

De karakteristieke pilssmaak. De unieke beugelfles. De typische reclames. Wil je alles van Grolsch ontdekken? Je bent van harte welkom bij de Grolsche Bierbrouwerij.

Een van de dingen die bij de regio’s Twente en Achterhoek hoort, is Grolsch! Wil jij weten hoe het mooie Grolsch in de unieke beugelfles terecht komt? Kom dan langs de Grolsch brouwerij voor een uitgebreide tour. Alles wat je wilt weten zal aan bod komen; de rijke geschiedenis, het brouwen van het karakteristieke pils en de vele speciaalbieren, het bottelen van de unieke beugelflessen en de kenmerkende tv-reclames. Na de tour is het natuurlijk tijd voor de zogenaamde productconfrontatie, oftewel: proeven maar! Bij de brouwerij vind je in de Grolsch Shop vele unieke Grolsch-producten. Van glazen en vilten tot kleding en gepersonaliseerde beugelflessen.

Boeken kan online via de website van Grolsch of bel op 053 483 32 90.

TIP: Kom je met 20 personen of meer? Dan zijn er extra mogelijkheden, zoals een lunch, diner of taptraining, uiteraard in combinatie met de Brouwerij Tour.

In 2019 heeft de Grolsch Brouwerij Tour van Tripadvisor voor het tweede achtereenvolgende jaar het unieke Certificaat van Uitmuntendheid ontvangen. Een erkenning van 'consistent uitmuntende beoordelingen op Tripadvisor' door bezoekers van de Brouwerij Tour.

Een Brouwerij Tour duurt circa 2,5 uur en bestaat uit: Ontvangst met koffie/thee Uitgebreide rondleiding door de brouwerij onder begeleiding van een deskundige gids Het proeven van onze bieren met kaas/worst

Goed om te weten

Je kunt de brouwerij na reservering bezoeken van maandag tot en met zaterdag (niet op feestdagen). Een bezoek brengen aan de brouwerij op maandag en dinsdag is mogelijk vanaf 10 personen. De Brouwerij Tour is toegankelijk voor rolstoelen.

Tour tijden: ‘s ochtends van 09.30 tot 12.00 uur · 's middags van 13.30 tot 16.15 uur · 's avonds van 17.00 tot 19.30 uur (m.u.v. vrijdagavond). Op zaterdag er is de Bierkenners Tour, een rondleiding met pubquiz.

Voor actuele openingstijden, check de website van Grolsch.