Othmar Bierbrouwerij

In een kasteelachtige setting, op het Commanderieplein in het midden van Ootmarsum, bevindt zich de Othmar Bierbrouwerij waar op ambachtelijke wijze Othmar bier gebrouwen wordt.

In de eigen koperen ketels, die zich in het midden van Gasterij Oatmössche bevinden, worden de bieren op ambachtelijke wijze gebrouwen. Volgens oeroude brouwwijze, het Duitse ‘Reinheitsgebot’, brouwen we het bier met slechts de vier basis ingrediënten, water, hop, mout en gist. Hierdoor ontstaat een natuurlijk bier vol van smaak en zonder toevoegingen. In de moderne brouwerij staat duurzaamheid voorop en worden zoveel mogelijk lokale producten gebruikt.

Wil je meer weten over alles wat met ons bier te maken heeft? Boek dan een tour door onze brouwerij! Onder leiding van een van de brouwkenners word je meegenomen langs de verschillende processen. Ervaar wat Othmar Bier zo speciaal maakt door kennis te maken met haar geschiedenis, grondstoffen en traditionele brouwmethode in een uiterst moderne brouwerij.

Othmar Herberg en Bierspa Naast Othmar Bierbrouwerij zijn de Othmar Herberg en Othmar Bierspa geopend. De Othmar Herberg is een hotel dat in het teken staat van de ultieme bierbeleving met haar 12 kamers met elk z'n eigen biergerelateerd thema. In de Othmar Bierspa kun je je laten onderdompelen met alles wat met bier te maken heeft. Drie ruimtes met elk een bierthema waarin massagestoelen, dompelbaden, bierbarrelsauna's en houten bierbaden te vinden zijn. In deze bierbaden worden de ingrediënten van bier gemixt en kan er genoten worden van een lekker Othmar biertje van de tap.

Of bekijk de website othmar.eu/

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Openingstijden brouwerijtour: donderdag t/m zondag 11-19 uur.


contactinformatie

 

Commanderieplein 7
7631 EA Ootmarsum

0541760808

Tip je vrienden

facebook twitter