Twentse Bierbrouwerij & Proeflokaal

We kunnen een heel lang verhaal vertellen, maar dat doen we niet… Kom gewoon langs en ervaar het! We hebben geen ingewikkelde menukaart en we vragen geen bizar-hoge prijzen. Oké, we hebben wel een Butchershop waar we ons eigen Twents Black Angus vlees rijpen volgens de dry-aging techniek. En ja, we brouwen ons eigen Twents bier en tappen maar liefst 8 soorten. Ohja, we hebben ook ons eigen koffielabel Twents Koffie en laten ons eigen Twents Bierbostelbrood bakken.… maar verder zijn we heel gewoon gebleven!

Restaurant

Wij bieden een unieke formule: een prachtige oude boerderij in combinatie met een stoere brouwerij, hip interieur en ambachtelijke keuken met Twentse producten. In het proeflokaal van de Twentse Bierbrouwerij kunt u genieten van gerechten tegen een sympathieke prijs. Met liefde bereid door onze enthousiaste koks. Of geniet van de lekkerste bieren van de Twentse Bierbrouwerij in ons Proeflokaal. Voor het bespreken van een feest of catering verzoeken wij om telefonisch contact op te nemen.

Activiteiten

Teambuilding, personeelsfeest, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Organiseer je leukste uitje bij de Twentse Bierbrouwerij! Twentse Bierbrouwerij is dé locatie in Twente voor heerlijk eten & drinken, vergaderen en uitdagende activiteiten. Onze locatie is centraal gelegen in een groene omgeving. Kies hier jouw unieke belevenis en stel je eigen arrangement samen!

Feesten

Dé feestlocatie in Twente? Die vindt u natuurlijk in Hengelo! De Twentse Bierbrouwerij, een prachtige en unieke feestlocatie in hartje Overijssel. De feestlocatie heeft voldoende ruimte voor een groot aantal personen en biedt volop gelegenheid voor een prachtig feest. Of het nu om een personeelsfeest, een verjaardag of een trouwerij gaat. De Twentse Bierbrouwerij is de mooiste feestlocatie van Twente.

Of bekijk de website www.twentsebierbrouwerijproeflokaal.nl/

Openingstijden

maandag 12:00 - 22:00
dinsdag 12:00 - 22:00
woensdag 12:00 - 22:00
donderdag 12:00 - 22:00
vrijdag 12:00 - 23:00
zaterdag 14:00 - 23:00
zondag 14:00 - 22:00

Maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur geopend voor lunch, borrel en vanaf 17.00 uur a la carte.

Zaterdag en zondag 14.00 uur geopend voor een borrel en a la carte vanaf 17.00 uur.

De keuken sluit dagelijks om 21:30 uur.


contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Terras
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter