1. 0/8
  '

  Doe-tips

  De 8 leukste tips om je moeder te verwennen tijdens Moederdag!

  Moederdag is een dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Moeders worden op deze dag flink verwend. Op zoek naar een leuk moederdagcadeau om moeders te verrassen? Mooie bloemen, lekker eten of juist een leuke activiteit om samen te beleven? Bekijk onze moederdagtips uit Twente.

 2. 8/8

  8.

  Private Chef Sessie van Dorset

  Op een datum naar keuze springt de Dorset Private Chef in de auto om de gelukkige in haar eigen keuken kooktips & tricks te geven, past hij nieuwe kooktechnieken toe, geeft hij antwoord op al haar culinaire vragen en neemt hij een box met groentes mee, waarmee ze aan de slag gaat. Liefdevolle culinaire aandacht… dat is hét Moederdagcadeau van 2021. Er zijn slechts 25 sessies beschikbaar, dus wacht niet te lang met het claimen van een plekje via office@dorset.nl!

 3. 7/8

  7.

  Moederdagpicknick

  Wat is er nu leuker dan je moeder verrassen met een leuke picknick op het St. Plechelmusplein? Juist, niets! Bestel een picknickbox bij een van de Oldenzaalse ondernemers, neem je picknickkleed mee en geniet van een heerlijke moederdagpicknick in Oldenzaal.

 4. 6/8

  6.

  Expeditie Polaroid

  De expeditie om Twente te leren kennen! Met een E Chopper op pad op zoek naar de plaatsen op de polaroidfoto’s. Kun jij alle plekken vinden en de bijbehorende vragen beantwoorden? Een uitdaging voor de echte puzzelaar. Het ultieme dagje uit voor moederdag!

 5. 5/8

  5.

  Frisse Neus

  Gewoon lekker een frisse neus halen tijdens deze wandeling in en om Ootmarsum van ongeveer een uur. Onderweg zijn genoeg bankjes om even uit te rusten en extra te genieten van dit cultuurhistorische gebied. Jullie worden ontvangen met koffie en een macaron, lekkers voor onderweg en bij terugkomst staat er een koffie compleet of borrelplank voor je klaar.

 6. 4/8

  4.

  Stift Musical Encounters

  De tweede editie van de Stift Musical Encounters vindt plaats van 4 t/m 9 mei 2021. Meer dan twintig talentvolle deelnemers, studenten uit binnen- en buitenland, hebben zich aangemeld en duiken vijf dagen onder in een intensief programma van individuele masterclasses en kamermuziek. De internationaal gerenommeerde Masters, onder leiding van Daniel Rowland, spelen samen met hen enkele concerten, die via livestream bij jou in de huiskamer te volgen zijn.

 7. 3/8

  3.

  Beleef Buurse Buiten

  Genieten van een dagje buiten mét lekkers. Met de lekker gevulde picknick koeltas en routetips van Eetcafé Winkelman komt dat helemaal goed. Genoeg mooie picknickplekjes in Buurse; aan het water bij één van de vistrappen in de Buurserbeek, bij het Buursermeertje, op de bult bij de Hanebulten…

 8. 2/8

  2.

  Toern & Smikkeln

  4 gangen diner in je auto! Een prachtige route langs de gezelligste restaurants in Twente om de lekkerste afhaalgerechten te ontdekken en te nuttigen in de auto. Doe de toer met eigen auto of maak het speciaal met een oldtimer of klassieke VW camper bus, vooral in de VW busjes kunnen jullie lekker ‘smikkeln’, gewoon aan een tafeltje.

 9. 1/8

  1.

  Veurn & Ett'n

  Zes restaurants bundelen hun krachten en starten Veurn & Ett'n. Een autotocht langs zes verschillende horecaondernemers in de gemeentes Dinkelland en Tubbergen. Bij elk restaurant ontvang je een andere gang van het diner. Het diner is niet om mee te nemen naar huis, maar om op te eten in de auto. Hoe origineel en leuk is dit!

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  13 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 2. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee over de langste route van het Twenterandpad

  Geschreven door Mathias
 3. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee over de groene vlaktes naar het natuurgebied het Eerder Achterbroek

  Geschreven door Mathias
 4. Doe-tips

  Wat te doen in de winter? 16 winteruitjes met kinderen in Twente

  Geschreven door Yvette

Tip je vrienden

facebook twitter