navigatie overslaan

Doe-tips

De 6 leukste tips om je moeder te verwennen tijdens Moederdag!

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 5511 keer

Moederdag is een dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Moeders worden op deze dag flink verwend. Op zoek naar een leuk moederdagcadeau om moeders te verrassen? Mooie bloemen, lekker eten of juist een leuke activiteit om samen te beleven? Bekijk onze moederdagtips uit Twente.

 1. 6

  Pluk een bosje bloemen

  Een bos bloemen is altijd goed. Maar hoe leuk is het als je deze zelf hebt geplukt! Dit kan in één van de vele pluktuinen die Twente rijk is. Je struint op je gemak rond tussen kleurrijke velden vol fleurige bloemen. Met de grootste toewijding en zorg geteeld door de eigenaresse. Neem een schaartje mee en pluk wat je mooi vindt. Lastig kiezen? Volg je gevoel. Dat levert het mooiste boeket op.

 2. 5

  Een feest met asperges

  Zeg je moederdag, zeg je asperges. Verras je moeder met een heerlijke maaltijd. Haal je asperges bijvoorbeeld bij Lubberink en laat je creativiteit zijn gang gaan. Met Moederdag heeft Lubberink een speciale actie! Bij aankoop van twee kilo asperges krijg je 1 liter aspergesoep cadeau. Mooi meegenomen dus.

 3. 4

  Verwennen tijdens een dagje wellness

  Wellness.. maar dan op z'n Twents. Ontspannen op het platteland, een massage met uitzicht op koeien of een gezichtsbehandeling in een dayspa. Bijzondere plekjes waar behandelingen en Twentse gastvrijheid samenkomen zodat jij zowel geestelijk als lichamelijk helemaal bijkomt. Kom naar Twente en oordeel zelf!

 4. 3

  Alpaca wandeling en meer

  Het is steeds populairder. Wandelen met alpaca's. In Overijssel zijn meerdere plekken waar dit aangeboden wordt. Allemaal met de juiste zorg voor de dieren. Bij Hoeve Zandbelt kan je niet allen wandelen met deze knuffeldieren. Maar ook genieten van een high tea en borrelplank. Tip: huur een e-chopper en maak de dag compleet door in Twente op ontdekkingstocht te gaan!

 5. 2

  Moederdag High Tea

  Geniet van een moederdag High Tea bij Landgoed de Uitkijk. Op het hartige en zoete High Tea buffet staan onder andere; warme quiches, soesjes met geitenkaas, zalm rolletjes met roomkaas, wraps met carpaccio, scones met jam en clotted cream, huisgemaakte zoete lekkernijen en taartjes.

 6. 1

  Actief uitje met Moederdag

  Verras jouw liefste mama met een Moederdag Cadeaubon! Wat zit er in het pakket? Ontvangst met koffie/thee en Tony Chocolony chocolade (voor 2 personen). Spring daarna met z'n tweeën op één scooter. Geniet na afloop van een drankje. Dat is toch echt verwennerij?

Wat vind je van dit artikel?