1. 0/5
  '

  Doe-tips

  De 5 leukste tips om je moeder te verwennen tijdens Moederdag!

  Moederdag is een dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Moeders worden op deze dag flink verwend. Op zoek naar een leuk moederdagcadeau om moeders te verrassen? Mooie bloemen, lekker eten of juist een leuke activiteit om samen te beleven? Bekijk onze moederdagtips uit Twente.

  Let op! Deze pagina wordt nog verder aangevuld.

 2. 5/5

  5.

  Stift Musical Encounters

  Ben je een échte muziekfanaat? En houd je van de internationaal gerenommeerde Masters, onder leiding van Daniel Rowland. Dan moet je hier zijn tijdens moederdag! De derde editie van de Stift Musical Encounters vindt plaats van 3 t/m 8 mei 2022. Deelnemers maken een flexibele mix mee van de individuele klassen en intensieve kamermuziek.

 3. 4/5

  4.

  Struinen over de markt

  Zin om te struinen over de markt tijdens Moederdag? Neem dan eens een kijkje op de mei markt in Haaksbergen. Het hele centrum is gevuld met marktkramen, uitstallingen, eetkramen, kermisvermaak, volop muziek en de winkels zijn geopend.

 4. 3/5

  3.

  Moederdag High Tea

  Geniet van een moederdag High Tea bij Landgoed de Uitkijk. Op het hartige en zoete High Tea buffet staan onder andere; warme quiches, soesjes met geitenkaas, zalm rolletjes met roomkaas, wraps met carpaccio, scones met jam en clotted cream, huisgemaakte zoete lekkernijen en taartjes.

 5. 2/5

  2.

  Actief uitje met Moederdag

  Verras jouw liefste mama met een Moederdag Cadeaubon! Wat zit er in het pakket? Ontvangst met koffie/thee en Tony Chocolony chocolade (voor 2 personen). Spring daarna met z'n tweeën op één scooter. Geniet na afloop van een drankje. Dat is toch echt verwennerij?

 6. 1/5

  1.

  Verras je moeder met aardbeien!

  Ben jij nog op zoek naar en leuk cadeautje om te geven? Ga dan langs de Manderveense Aardbei. Ze hebben speciaal voor Moederdag een heerlijk pakket samengesteld. Extra leuk: je kunt het pakket ook samen afhalen met je moeder rijdt door de drive-in voor overheerlijke aardbeien met chocolade, wafels met verschillende toppings en smoothies. Verras je moeder daarna met het moederdagpakket!

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

 2. Doe-tips

  7 tips voor een toffe voorjaarsvakantie in Twente.

 3. Doe-tips

  De duurzaamste (en leukste) hotspots in Twente die je moet zien.

 4. Doe-tips

  Do it yourself: 6 plekken in Twente waar jij de handen uit de mouwen steekt

Tip je vrienden

facebook twitter