navigatie overslaan

Doe-tips

De 7 gaafste outdoor activiteiten. Zodat je maandag weer fit op kantoor zit

 • Leestijd 3
 • Gelezen 12724 keer

Hé avonturiers! Tijd om je Netflix-marathons te onderbreken en die comfortabele bankkussens vaarwel te zeggen, want we gaan de wilde kant van Twente verkennen! Dus, gooi die telefoon in je rugzak en bereid je voor om je innerlijke avonturier los te laten in de prachtige natuur van Twente. Klaar om mee te doen?

 1. 7

  Klimbos

  Kan het niet hoog genoeg? Voel jij graag je adrenaline stromen? Dan zijn deze tips iets voor jou. Je klimt, slingert en balanceert aan takken en klautert door vangnetten. De parcours variëren in hoogte, lengte en moeilijkheidsgraad. Je helm en klimuitrusting liggen al klaar.

 2. 6

  Bushcraft

  Kort gezegd gaat het bij Bushcraft om de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te overleven in de natuur. Bushcraft is echter nog meer dan alleen overleven, het is ook een manier om terug te gaan naar de basis. Aangewezen zijn op jezelf en je directe omgeving geeft je een andere kijk op de waarde van vooral de simpele dingen in het leven. Ga mee met de bushcraft bij Adventure Twente

 3. 5

  Buggy rijden

  Start de moter en beleef het echt off-road gevoel. Jij bent toch niet bang voor een beetje modder? Doe dit bijvoorbeeld in Ootmarsum bij Twente Tour en ga met een gids mee over door het Twente land. Huur een volledig elektrische buggy bij Mölke en ontdek de mooie Reggestreek op een natuurvriendelijke manier. Maar wel nog even stoer.

 4. 4

  Paardrijden

  Als paardenliefhebber is een buitenrit door de heuvels bij Markelo een ideale outdoor activiteit. In Tubbergen en Haaksbergen vindt je het meeste uitgebreid grensoverschrijdend routenetwerk van Twente en Nederland. Huur een paard voor een buitenrit of neem je eigen paard mee.

 5. 3

  WILD vissen

  In de WILDvijvers zwemmen verschillende grote en sterke vissoorten: dikke spiegelkarpers en mooie schubkarpers, Russische en Siberische steuren, indrukwekkende Beluga’s tot wel 1.80 meter, gouden en bruine Europese meervallen en gestreepte zeebaarzen. Sla jij een vis aan de haak?

 6. 2

  Suppen

  Waarom wandelen als je kunt suppen? Ontdek Twente op een geheel nieuwe manier - staand op een paddleboard! Peddel over kalme beekjes, geniet van serene natuur en verwacht hilarische evenwichtsmomenten. Suppen is jouw ticket naar een uniek avontuur in Twente! Neem je eigen sup mee of huur deze bij Vakantiepark Mölke, Actief Twente of Outdoor Challenge Park.

 7. 1

  Lasergamen

  Deze laserarena op het Rutbeek in Enschede is een unieke combinatie van buiten en binnen lasergamen. Zo staan er tal van huisjes waar je je in kan verstoppen en er in het midden een overdekt doolhof. Dit zorgt voor een supertoffe ervaring waarbij je wisselt van buiten en binnen.

Wat vind je van dit artikel?