navigatie overslaan

Doe-tips

5 Vrijgezellenfeest ideeën voor vrouwen in Twente

 • Leestijd 3 min
 • Gelezen 5140 keer

Mag jij een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Gaat jouw beste vriendin, collega, buurvrouw of dochter binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk dat jij de eer hebt om deze bijzondere dag, middag of avond vorm te geven. Gelukkig zijn er in Twente meer dan genoeg unieke, originele en gezellige vrijgezellenfeest activiteiten voor vrouwen te vinden. Ik help je tijdens je zoektocht omdat ik snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet op het dichtbeboste internet. Daarbij kan het organiseren van een vrijgezellenfeest soms een gedoe zijn. Dat kan te maken hebben met het budget, met de uiteenlopende wensen en jouw beperkte tijd om iets te regelen. Ik heb 5 vrijgezellenfeest ideeën voor vrouwen in Twente bij elkaar gezocht. Onderstaande 5 partijen organiseren jullie complete dag, middag of avond vol originele activiteiten. Hiermee nemen zij jou de drukte en de stress uit handen. Heerlijk toch?

 1. 5

  Toeren door Twente bij Actief Twente

  Bij Actief Twente in Beuningen zijn jullie op de juiste plek voor een origineel vrijgezellenfeest voor vrouwen. Er worden hier onder andere solexen, scooters, fietsen en kano’s verhuurd waarmee je Twente ontdekt. Geniet tijdens het vrijgezellenfeest van een lekkere high tea en maak hierna een tocht door Twente op een Italiaanse scooter. Op zoek naar een wat stoerder alternatief? Wat dacht je van een tocht op een Chopper gevolgd door een avondje barbecueën? Actief Twente stelt, afhankelijk van jullie budget en jullie wensen, het leukste arrangement voor jullie samen.

 2. 4

  Op avontuur bij Adventure King

  Adventure King biedt tal van stoere activiteiten in Bad Bentheim (D) en in het Twentse Lutterzand. Van activiteiten in het kasteel, in de steengroeves van de Bentheimer Bergen, tot aan verschillende activiteiten in het Lutterzand bij de Lutte. Durven jullie het aan om te abseilen, te tokkelen, te schieten, een graffiti kunstwerk te maken, te boogschieten, te kanovaren, elkaar uit te dagen en om je eigen grenzen op te zoeken? Boek dan een arrangement met de vetste opdrachten voor hét vrijgezellenfeest van het jaar.

 3. 3

  Een dagje wellness bij Welnnesboerderij ’t Bellinckhofje

  Zijn jullie met een klein clubje en kennen jullie elkaar al wat langer of zijn jullie het wel gewend om naar een sauna of wellness te gaan? Dan is een dagje wellness bij Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje een heerlijke optie voor het vrijgezellenfeest dat jij gaat organiseren. Geniet samen in alle rust van een Chocoladearrangement, een Dagarrangement de Luxe of van het Twente arrangement. Misschien leuk om de aanstaande bruid het Bruidsarrangement te laten ondergaan. Dat wordt een ontspannen dagje samen.

 4. 2

  Spelen, puzzelen en codes kraken bij Beleef Ootmarsum

  Bij Beleef Ootmarsum kies je uit drie verschillende belevenissen op het gebied van games en spelletjes. Jullie kunnen escaperoom spelen, puzzelen en codes kraken. Afhankelijk van het budget, het aantal personen en jullie wensen kies je een arrangement dat bij jullie past. Kies voor het arrangement ‘Avontuur aan tafel’ en speel tijdens het vrijgezellenfeest samen een interactieve escape game, ga voor de ‘Verdwenen erfenis’ en ontrafel het mysterie. Of kies het arrangement ‘Avontuur in Ootmarsum’ en doe samen onderzoek naar de vermoorde Barones von Krenth en Stoethweeghe.

 5. 1

  Eten & drinken bij de Twentsche Foodhal in Enschede

  Bij de Twentsche Foodhal in Enschede kun je (H)eerlijk genieten van muziek, cocktails, buckets wijn, speciaal bier en natuurlijk van de meest heerlijke gerechten van 8 verschillende keukens. Daarnaast biedt de Twentsche Foodhal arrangementen aan voor onder andere het vrijgezellenfeest voor vrouwen dat jij gaat organiseren. Ga met z’n allen koken in het Kooklokaal, volg een creatieve workshop, neem jullie eigen CD op of doe mee aan een pubquiz. Naast de arrangementen op de website zijn er nog veel meer leuke vrijgezellenfeest activiteiten en ideeën te combineren. Heerlijk toch om alles uit hadden te kunnen geven?

Wat vind je van dit artikel?