Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Wellness Twente

Wellness.. maar dan op z'n Twents. Ontspannen op het platteland, een massage met uitzicht op koeien of een gezichtsbehandeling in een dayspa. Bijzondere plekjes waar behandelingen en Twentse gastvrijheid samenkomen zodat jij zowel geestelijk als lichamelijk helemaal bijkomt. Kom naar Twente en oordeel zelf!

Van top tot teen

Ontsnap de dagelijkse routine en leg lichaam en geest in de watten tijdens een wellnessverblijf in Twente. Kies uit verschillende dagbehandelingen of arrangementen, voor u alleen of als duo, en laat u van top tot teen verwennen. Tussen de behandelingen door kunt u ook genieten van een heerlijke lunch of high tea, of een uitgebreid diner als afsluiting van de dag. Tijdens het wellnessverblijf wordt u volledig verzorgd en compleet verwend. Het zal het u aan niets ontbreken. Na afloop verblijft u in uw luxe suite van het landgoed of hotel waar u een weldadige nachtrust ervaart.

Wellness in Twente

Een team van gepassioneerde professionals staat voor u klaar met een breed scala aan ontspannende of revitaliserende massages, peelings en beautybehandelingen. Geniet ook van de complete spa met zwembad, sauna, hot-tub en whirpool. Boek een wellnessarrangement en beleef een heerlijke dag die compleet in het teken staat van uw welzijn. U zult volledig ontspannen in de verschillende en aangename spa- en wellnessruimtes welke de ideale omgeving vormen om lichaam en geest weer in balans te brengen.