Wellness Twente

Wellness Twente

 • Aparthotel Delden / Wellness Vital

  Aparthotel Delden / Wellness Vital

  Aparthotel Delden is het meest veelzijdige hotel van Twente en is uniek gelegen in het mooie Twentse landschap. Rustig gelegen, ver van de files en uitstekend bereikbaar.

  locatie
  Sportlaan 7, 7491 DG Delden
 • Wellnessboerderij De Kroesweffer

  Wellnessboerderij De Kroesweffer

  Bij de Kroesweffer is verwennen op het gebied van beauty en wellness hun vak en hun kracht zit in de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid.

  locatie
  Denekamperweg 114, 7661 RL Vasse
 • Boerderij Spa Nutter

  Boerderij Spa Nutter

  In de buurtschap Nutter, waar de reeën nog in het glooiende landschap leven, de koeien grazend genieten van hun dartelende kalf en de natuur zich heeft ontplooid tot een adembenemend uitzicht, ligt Boerderij Spa Nutter.

  locatie
  Dalweg 4, 7638PB Nutter

Ontsnap de dagelijkse routine en leg lichaam en geest in de watten tijdens een wellnessverblijf in Twente. Kies uit verschillende dagbehandelingen of arrangementen, voor u alleen of als duo, en laat u van top tot teen verwennen. Tussen de behandelingen door kunt u ook genieten van een heerlijke lunch of high tea, of een uitgebreid diner als afsluiting van de dag. Tijdens het wellnessverblijf wordt u volledig verzorgd en compleet verwend. Het zal het u aan niets ontbreken. Na afloop verblijft u in uw luxe suite van het landgoed of hotel waar u een weldadige nachtrust ervaart.

Wellness in Twente

Een team van gepassioneerde professionals staat voor u klaar met een breed scala aan ontspannende of revitaliserende massages, peelings en beautybehandelingen. Geniet ook van de complete spa met zwembad, sauna, hot-tub en whirpool. Boek een wellnessarrangement en beleef een heerlijke dag die compleet in het teken staat van uw welzijn. U zult volledig ontspannen in de verschillende en aangename spa- en wellnessruimtes welke de ideale omgeving vormen om lichaam en geest weer in balans te brengen. Ervaar zelf wat wellness voor u kan doen, en boek een overnachting en arrangement in Twente.

Wellness Overnachtingen in Twente