Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Wellnessboerderij `t Bellinckhofje

Welkom op wellnessboerderij ’t Bellinckhofje, gelegen aan de Bellinckhofweg in Weerselo. Ontspanning staat op de 1e plaats, voor een totale wellness voor lichaam en geest.

Mijn naam is Angela Franke. Uw gastvrouw tezamen met mijn collega's Kim, Isabel en Ankie. Specialisten op het gebied van visagie, grime, huidverzorging, pedicure, manicure, nagelstyling, massage, elektrisch ontharen, acne behandelingen, hot stone therapie, en het verzorgen van heerlijke verwen arrangementen voor meerdere personen.

Wellnessboerderij 't Bellinckhofje heeft de beschikking over 4 luxe behandelkamers, waaronder een duo-ruimte en een massageruimte. Tevens beschikken we over een badruimte met bubbelmassage bad, infraroodsauna en zonnetoren. Boven is de Wellnessafdeling met een stoomcabine, Finse sauna en relaxruimte. We werken in de gezichtsbehandelingen met Alcina cosmetics van de dokter Kurt Wolf Balance. Voor de voetverzorging is Gehwol het verzorgingsproduct. En voor de handverzorging hanteren we Alessandro.

Kom vrijblijvend een keer langs bij Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje. Gelieve eerst even een afspraak te maken. Gsm: 0652037764 of 0541-661354

Arrangement Herfst Allure

Gezichtsbehandeling bestaande uit:
Reiniging, peeling, massage van gelaat, nek en decollete, luxe modellage masker.
Tijdens het inwerken van het masker genieten u van een uitgebreide hand en voetmassage.
Tussendoor koffie/thee en lekkernijen
Ontspannende hotstone rugmassage met warme olie, stevige handen en warme basaltstenen.
{20 minuten} Naar arrangement

Of bekijk de website www.bellinckhofje.nl

Openingstijden

maandag 09:00 - 21:00
dinsdag 08:30 - 21:00
woensdag 08:30 - 21:00
donderdag 08:30 - 21:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag 09:00 - 16:00
zondag gesloten

Kom vrijblijvend een keer langs bij Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje.
Gelieve eerst even een afspraak te maken.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter