navigatie overslaan

Wellnessboerderij `t Bellinckhofje

Welkom bij Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje, gelegen aan de Bellinckhofweg 7 te Weerselo. Ontspanning staat op de 1e plaats, voor een totale wellness voor lichaam en geest.

Mijn naam is Angela Stevelink-Franke. Uw gastvrouw, tezamen met mijn collega's Kim, Isabel, Ankie, Marlie en Demi. Specialisten op het gebied van: Huidverzorging en huidverbetering,(medisch) pedicure, manicure, nagelstyling, elektrisch ontharen, Wimperextensions en wimperlifting, Henna Brows, acne behandelingen, hot-stone en ontspannings- massage en het verzorgen van heerlijke verwen arrangementen voor meerdere personen.

Wellnessboerderij 't Bellinckhofje heeft de beschikking over 4 luxe behandelkamers, waaronder een duo-ruimte en een massageruimte. Tevens beschikken we over een badruimte met bubbelmassage bad en infraroodsauna. Boven is de Wellnessafdeling met een stoomcabine, Finse sauna en relaxruimte. We werken in de gezichtsbehandelingen met Alcina cosmetics en met Ik Skin Perfection. Voor de voetverzorging is Gehwol het verzorgingsproduct. En voor de handverzorging hanteren we Alessandro.

Kom vrijblijvend een keer langs bij Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje. Gelieve eerst even een afspraak te maken. Gsm: 0652037764 of 0541-661354↵of via whatsapp 06-26361990. U kunt ons ook mailen via info@bellinckhofje.nl

Naar arrangement