Wellness in De Lutte

Wellness.. maar dan op z'n Twents. Ontspannen op het platteland, een massage met uitzicht op koeien of een gezichtsbehandeling in een dayspa. Bijzondere plekjes waar behandelingen en Twentse gastvrijheid samenkomen zodat jij zowel geestelijk als lichamelijk helemaal bijkomt. Kom naar Twente en oordeel zelf!

Verhalen uit Twente

 1. Typisch Twents

  Tijd voor een verwenmoment in Twente, een plek van rust ruimte en ontspanning.

 2. Doe-tips

  9x natuurlijk ontspannen met een Twents dagje Wellness. Even. Helemaal. Niets.

  geschreven door Nicoline
 3. Slaaptijd!

  De 5 heerlijkste accommodaties met jacuzzi

  geschreven door Maryke
 4. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand

  geschreven door Lars
 5. 48 uur op pad met

  Luxe spa in oude boerderij: Boerderijspa. Wellness tussen de koeien.

  geschreven door Sybylle
 6. Slaaptijd!

  Parkhotel De Wiemsel. Bij deze tweede liefde wil je blijven wonen

  geschreven door Sybylle
 7. Typisch Twents

  Digitaal Detoxen, zo doe je dat! Lekker de tijd nemen om echt te genieten

  geschreven door Lars
 8. Binnenkijken bij

  Dertig jaar Bloemenbeek: een vaste waarde in het toch al rijke Twentse aanbod

  geschreven door Erwin

Van top tot teen

Wellness in Twente

Ontsnap de dagelijkse routine en leg lichaam en geest in de watten tijdens een wellnessverblijf in Twente. Kies uit verschillende dagbehandelingen of arrangementen, voor jou alleen of als duo, en laat je van top tot teen verwennen. Tussen de behandelingen door kun je ook genieten van een heerlijke lunch of high tea, of een uitgebreid diner als afsluiting van de dag. Tijdens het wellnessverblijf wordt je volledig verzorgd en compleet verwend. Het zal je aan niets ontbreken. Na afloop verblijft je in een luxe suite van het landgoed of hotel waar je een weldadige nachtrust ervaart.

Spa boerderij Nutter

Je ziet een Twentse boerderij, maar zodra je de voordeur binnenstapt, waan je je in een andere wereld. Hier draag je geen klompen en overall, maar slippers en een badjas. Het is er schoon, modern en licht. Tussen de behandelingen door word je getrakteerd op kleine, supergezonde streekgerechtjes. “Allemaal kleine hapjes, niet te zwaar en precies voldoende”, stelt Bonnie tevreden vast. De familie Steggink heeft zijn eigen visie op wellness, het zijn immers Tukkers. Ze werken zoveel mogelijk puur natuur en passend bij de boerderij, het landschap, de buitenlucht en de agrarische sfeer. En daar horen de koeien gewoon gezellig bij. Die komen nieuwsgierig even koekeloeren als jij ligt te relaxen op een zonnebedje in de boerenbuitenlucht.