Winkelen

Wil je een keer als een échte fashionista rondlopen, dan moet je het groots én origineel aanpakken. Maak al je vriendinnen jaloers op jouw outfits en ga winkelen in Twente, winkels in de hele regio! Laat je in de Twente betoveren door de unieke boetiekjes, hippe kledingwinkels en grote warenhuizen.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Slapen en shoppen bij Roetgerink Mode met de Fashion Giftbox

 2. Typisch Twents

  24 uur in de stad: Almelo, Hengelo en Enschede hebben genoeg te bieden.

 3. Doe-tips

  10 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 4. Typisch Twents

  Proef de smaak van Twente in streekproductenwinkel in Markthal Rotterdam

  geschreven door Merle
 5. Doe-tips

  7 toffe kerstmarkten in Twente. Minstens zo leuk als Duitsland

  geschreven door Nicoline
 6. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand

  geschreven door Lars
 7. Typisch Twents

  Winkelstad Enschede: winkeltips, openingstijden en koopzondagen

 8. Doe-tips

  5 fijne lunchplekken in Enschede. Een pauzemoment tijdens het winkelen.

Winkelen in Twente

Door het paradijs aan winkeltjes en walhalla aan boetiekjes, vind jij de gaafste kledingstukken die het echt waard zijn om te showen op jouw Instagram, Facebook, Snapchat en TikTok page! Je wilt toch dat iedereen aan jou vraagt waar je dat ene super coole blousje heb gekocht? Of nog beter: dat ene gave rokje is niet overal te koop! Nee, jij hebt als echte influencer de hipste dingen die niet op elk hoekje van straat te koop zijn. Twente is the place to be voor alle It-Girls onder ons die een keer echt willen opvallen…die willen paraderen alsof Fashion Week 24/7 is.

Twente is echt huuuge en dat betekent keuzestress! Ga op ontdekkingstocht en kies voor de onbekendere steden en laat je omverblazen door de hippe unieke tentjes van Rijssen en Ootmarsum. Ben je niet zo'n avonturier? Kies dan voor de welbekende steden Oldenzaal, Almelo of Hengelo. Ben je meer een oud maar vertrouwd typje? Ga dan naar Enschede. De meest beroemde stad in Twente. Gegarandeerd dat jij je loon hier goed kan spenden! Wanneer is ook al weer de nieuwe Pay Day?

Moekes… ook voor jullie hebben wij wat!

Natuurlijk houden we in Twente ook rekening met de wat minder outgoing typjes onder ons! Zo heeft Twente, naast de hippe tentjes waar onze fashionista’s zijn ondergedoken, ook gewoon de reguliere winkels en warenhuizen. Dus moekes en brave huismussen: Ook jullie zijn van harte welkom in ons paradijs en kunnen zeker slagen in Twente. Ga gerust opzoek naar dat ene simpele, maar super comfortabele vestje of naar dat dertien-in-een-dozijn shirtje. The choice is yours. Alle brave typjes kunnen met een gerust hart hun shopmiddagje spenden bij winkels zoals de H&M of de HEMA.

Instagram Feed = 10/10

Wat dacht je van een fotoshoot in Twente? Schiet gelijk een paar coole foto's voor jouw Instagram feed, of deel een vette story op jouw Snapchat: maak een stadswandeling en zoek naar de beste locaties met de coolste achtergronden. Op jacht naar hotspotjes! Lekker uniek! Tegelijkertijd laat jij natuurlijk je outfitjes zien die je net heb geshopt. Kun jij alle likes nog aan?!

Shopping is my workout!

We snappen uiteraard dat jij na die shopworkout echt even een break of een coffee-time wil inlassen. Even een time-out na het heen en weer lopen van pashokje naar pashokje en op- en aflopen van al die tredes in onze warenhuizen…zo verbrand je nog eens calorieën (lekker excuus om niet naar de sportschool te hoeven gaan!). Ga in je time-out als echte foodie langs bij onze eettentjes. Laat die spierballen even uitrusten na het dragen van die zware shoptassen: hippe eetcafés en bistro's zijn door heel Twente te vinden. Gelukkig maar, want niemand heeft zin om uuuren te slenteren en op zoek te gaan naar een lekker eettentje, zeker niet als je net een hele workout achter de rug hebt! Bon Appétit!

Wijnen…wijnen…wijnen!

Aan het einde van jouw dagje in Twente ben je natuurlijk helemaal verliefd geworden op deze coole regio! We Want More! En dat kan natuurlijk. We snappen uiteraard dat je nog laaang niet naar huis wil. Ga in de avond lekker wijnen…wijnen..wijnennn… Praat elkaar gezellig bij. Genoeg tijd in Twente om echt even te chillen!

Beleef jouw dag in Twente als een echte influencer: ga naar een winkelstad naar keuze in Twente als saaie huismus en keer terug als de It-Girl van Nederland! Die simpele shirtjes waar de hele kudde op school mee rondloopt, zijn zóóó 2019. Schiet gelijk een paar coole foto’s om ook je volgers op social media up-to-date te houden! Rust ondertussen lekker uit in onze eetcafés en bistro’s, deze poppen over op, vanaf het moment dat jij Twente binnenloopt! Als echte foodie moet je de versnaperingen van Twente natuurlijk hebben geproefd. Sluit de dag af door lekker te wijnen met de meiden (of jongens) en praat elkaar bij over alle toffe dingen die jij heb meegemaakt in de tussentijd! Twente is the place to be om even jouw schoolleventje of die 9-5 job te ontvluchten. Kies voor Twente om een dagje te shoppen en gooi die datum in de groepswhatsapp!