navigatie overslaan

Zwembad De Mors

Buiten zwemmen doe je in Delden, bij zwembad de Mors. In dit verwarmde openluchtzwembad heeft jong en oud plezier voor tien! Er zijn vier zwembaden, een overdekte kleed- en doucheaccommodatie met daarnaast een horecagelegenheid.

Vier baden
Altijd voldoende ruimte voor iedereen! Zo is er één peuterbad met glijbaan en een sproeiende paddenstoel voor de allerkleinsten, twee ondiepe baden met o.a. een brede familieglijbaan en diverse spuitelementen en tot slot een diep bassin met een afmeting van maar liefst 50 x 25 meter. Dit bad is voorzien van startblokken en springplanken van één en drie meter. De watertemperatuur bedraagt minimaal 23°C.

Ligweide
Rondom de baden staan voldoende bankjes en picknicktafels om de jonge bezoekers goed in de gaten te kunnen houden. Op de enorme ligweide kun je heerlijk te recreëren. Op het hele terrein zijn voldoende speelvoorzieningen, zodat iedereen zich uitstekend kan vermaken.

Horeca
De horeca is centraal gelegen binnen de accommodatie. Tijdens het zwemseizoen kunnen diverse snacks en drankjes zowel binnen als buiten op het sfeervolle terras worden genuttigd. Er is natuurlijk een ruime keus uit snoep en ijs.