navigatie overslaan

Zwem Center Vondersweijde

Het multifunctionele Sport- en gezondheidscentrum beschikt over een overzichtelijk zwembad, een fitness, 3 squashbanen, een prachtige topsporthal, fysiotherapie Pro-F en het gezellige sportcafé.

Sportcentrum Vondersweijde is een multifunctioneel centrum waar je meerdere sporten kunt beoefenen. Met een all in abonnement kun je zwemmen, fitnessen en squashen. Daarnaast zijn er meerdere verenigingen gehuisvest in Vondersweijde. Pollux volleybal in de topsporthal, Hantei in de dojo, OZ&PC in het zwembad en nog veel meer. Op maandag en donderdag is er een fysiotherapeut aanwezig en sinds februari 2011 is er een samenwerking met een dieetiste.

Zwembad: Binnen Sportcentrum Vondersweijde zijn er tal van mogelijkheden om rustig en/of sportief te recreeren. Er is een 25 meter wedstrijdbad met een watertemperatuur van ca. 28° C. Het recreatiebad heeft een watertemperatuur van 32° C wat het uitermate geschikt maakt voor alle vormen van recreeren en sporten.

LifeStyle Center Oldenzaal: Per 1 september 2012 is er voor iedereen in de omgeving Oldenzaal en Denekamp een geweldig fitnessaanbod. Je kan namelijk in deze twee LifestyleCentra gebruik maken van: * sporten zonder contract * onbeperkt sporten * fitness * groepslessen * squash * zwemmen

Squash: Een dagkaart kost € 10,- p.p. Je kan dan de hele dag sporten inclusief een half uur squash. Voor slechts €19,95 per maand kan je bij LC-Oldenzaal onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen, zwemmen en squashen.