navigatie overslaan

Zwembad het Ravijn

Nijverdal heeft een uitgebreide, moderne zwem accommodatie. Er zijn verschillende baden, afgestemd op de wensen van de gebruikers. Voor de peuters is een apart bad met speelelementen aanwezig.

Gelegen aan de voet van de Sallands Heuvelrug biedt Het Ravijn - Zwem, Sport en Zorg, ruimte aan sport, bewegen en gezondheid. In de binnen- en buitenzwembaden biedt en faciliteert Het Ravijn sportief, recreatief en educatief zwemmen. Met een eigen horecagelegenheid is dit een mooie plek voor sportieve ontmoetingen.

Binnenbaden

Er zijn drie hoogwaardige en van elkaar gescheiden binnenzwembaden. Het Wedstrijdbad (±27,5°C), Doelgroepenbad (±31,5°C) en het Recreatiebad (±31,5°C)

Het recreatiebad heeft een uitdagende glijbaan voor kinderen en een peuterbadje om lekker samen te recreëren.

Wil je weten wanneer je kunt zwemmen? Kijk dan in de agenda van Het Ravijn voor het actuele overzicht.

Buitenbaden

Als het buiten warm is kun je in de buitenbaden ((±21°C) heerlijk een plons nemen. Voor de kleintjes zijn er aparte baden met speel mogelijkheden. Voor de iets oudere kinderen is de 66 meter lange glijbaan met lichteffecten een avontuur op zich.

Recreatie- en ligweide

Ervaar zelf hoe mooi de ligweide is. Het ruime grasveld is omringd door bos. Geniet van de prachtige natuur, terwijl je kinderen of kleinkinderen veilig spelen.

Je vindt er:

  • speeltoestellen
  • panna-/voetbalveld
  • douches, kleedaccommodatie en toiletten
  • horeca met terras

Voor een actueel overzicht van de openingstijden en de tarieven verwijzen wij je naar de website van het zwembad