navigatie overslaan

Zwemparadijs Aquadrome

Zwemparadijs Aquadrome heeft een recreatiebad met twee waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslag en nog veel meer! Bovendien is er de mogelijkheid om in de zomer ook buiten te zwemmen.

Het zwembad is vanaf woensdag (25 augustus) op woensdagmiddag/avond, vrijdagavond en zondag open voor recreatief zwemmen. Wij raden je aan om voorafgaand aan je bezoek online kaartjes te bestellen.

Het recreatiebad heeft golfslag, een wildwaterbaan en de Aqua Speed Slide glijbaan met snelheidsmeter en de Magic Blackhole glijbaan met glow in the darklight. De onderwaterverlichting zorgt voor een kleurrijke sfeer.

Voor kleine kinderen is er een speciaal peuterbad. Van mei tot september zijn ook buiten de waterspeeltuin, het familiebad met brede glijbaan en het 25 meterbad geopend.

Op de ligweide is onder andere een springkussen en een volleybalveldje. Regelmatig doen onze piraten spelletjes met de kinderen. Ook heeft Aquadrome binnen een 25 meterbad voor o.a. baanzwemmen en verschillende Aquasporten.

Herfstvakantie 2021:

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen die al op zwemles zitten en watervrij zijn een extra zwemles volgen. Ook kinderen die niet bij Sportaal zwemles volgen kunnen hier aan deelnemen. De lessen kosten € 23 en zijn op zaterdag van 9:00 tot 11:00 uur en maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur.

Op vrijdagavond is iedereen welkom bij discozwemmen. Hier kun je samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan op te gekke muziek. Bij de badmeester kun je de laatste hits en verzoekjes aanvragen.