navigatie overslaan

Twentebad

Het TwenteBad stamt uit 1972 maar heeft zich in de afgelopen periode ontwikkeld tot een moderne en attractieve recreatieaccommodatie.

De gemeente Hengelo biedt de inwoners en bezoekers van Twente met dit bad niet alleen een topaccommodatie met zeer veel mogelijkheden op het gebied van (water)plezier, maar tevens een kwalitatief hoogstaand zwemonderwijsinstituut.

Een groot recreatiegedeelte met een watertemperatuur van 31 graden. Waar jong en oud zich vermaken op de spectaculaire glijbanen. Een bad waar nog wel veel gelegenheid is voor rustig banen zwemmen. En hoge en lage duikplanken. Deze "klassiekers" staan altijd garant voor topvermaak en je vindt ze bijna nergens meer. Het TwenteBad heeft er maar liefst vier. Twee binnen en twee buiten. Maar ook jetstreams, een waterparaplu, massagestralen, een moessonregen en een groot bubbelbad. En...een ouderwets grote ligweide met twee 50 meter buitenbaden èn een groot openlucht peuterbad. Na de inspanning komt de ontspanning in één van de Hot Whirlpools, de Turkse Stoomcabines of de zonnebank. Een groot terras bij het TwenteBad Paviljoen maakt het aanbod compleet.

Naast het grote recreatiebad zijn binnen nog 3 baden. Het familiebad, instructiebad en doelgroepenbad zorgen er voor dat er bijna altijd wel een bad is dat voldoet aan de specifieke wensen van de gast.