Twents Malinde

Twents Malinde is een vrij gelegen appartement, op de grens van Hengelo en Delden, aan de rand van landgoed Twickel. Met een vrij uitzicht over het park en vijvers.

Een heerlijk plekje voor een vakantie in Twente, tijdloos mooi in alle seizoenen. Het appartement is zeer geschikt voor gezinnen, echtparen en/ of vrienden(innen), tevens is het appartement zo ingericht dat het geschikt is voor minder validen. Heerlijk om te wandelen of te fietsen, het appartement ligt aan de fietsknooppunt route 81.

Doordat het appartement tussen Hengelo en het Hof van Twente is gelegen ben je binnen tien minuten in het centrum van Hengelo, maar ga je de andere kant op dan ben je binnen tien minuten in het prachtige natuurgebied Twickel.

Het appartement is goed te bereiken met de auto (eigen oprit en parkeerplaats), ook per openbaar vervoer is mogelijk, de bushalte is op zeven minuten lopen vanaf het appartement.

In overleg is het mogelijk om het appartement tijdelijk te huren, dit in overleg en kennismaking, prijs in overleg afhankelijk van de te huren periode en seizoen.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

voorzieningen

Voorzieningen bungalow
  • Bedlinnen aanwezig
  • Handdoeken aanwezig
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter