Hotels in Twente

Hotels in Twente

 • Landhuishotel De Bloemenbeek ****

  Landhuishotel De Bloemenbeek

  Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek is door (inter)nationale reizigers gekozen tot tripadvisor's Travellers Choice® 2014 Winner: top 20- notering beste hotels van Nederland.

  locatie
  Beuningerstraat 6, 7587 ZG De Lutte
 • Hotel de Rozenstruik ***

  Hotel de Rozenstruik

  Hotel De Rozenstruik, is een informeel modern hotel gelegen aan de rand van het historische centrum van Ootmarsum, omringd door een tuin en een aantal terrassen. Tevens beschikt het hotel over een royale parkeerplaats.

  locatie
  Denekamperstraat 15, 7631AA Ootmarsum
 • Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink ****

  Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink

  De sfeer van toen, met de kwaliteit van nu. Die combinatie maakt ons Tuindorphotel en restaurant ’t Lansink zo uniek. In het voormalige theehuis uit 1916 komt het beste van alle tijden bij elkaar.

  locatie
  C.T. Storkstraat 18, 7553 AR Hengelo
 • Hampshire Hotel De Broeierd ****

  Hampshire Hotel De Broeierd

  Dit in authentieke Saksische stijl gebouwde hotel is gelegen in een landelijke omgeving. Hier kun je overnachten in de sfeer van vroeger. Een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten of om een heerlijk lang weekend te ontspannen.

  locatie
  Hengelosestraat 725, 7521PA Enschede
 • Landhotel `t Elshuys ***

  Landhotel `t Elshuys

  Het familiehotel is landelijk gelegen in Twente, dat bekend staat om haar gemoedelijkheid. Prachtige fiets- en wandelroutes of een ritje met de auto zullen U overtuigen, hoe rustgevend en rijk aan natuurschoon deze omgeving is.

  locatie
  Gravendijk 6, 7665 SK Albergen
 • InterCityHotel Enschede

  InterCityHotel Enschede

  Het InterCityHotel Enschede zorgt met zijn moderne kleurenschema en geluidsdichte kamers voor een heerlijk verblijf.

  locatie
  Willem Wilminkplein 5, 7511PG Enschede
 • Erve Hulsbeek ****

  Erve Hulsbeek

  Erve Hulsbeek ligt op het landgoed Het Hulsbeek bij Oldenzaal, de glimlach van Twente. Dit prachtige landgoed van 230 hectare, bestaat uit bossen, heidevelden met zwem- en visvijvers. Een prachtige accommodatie op een prachtige plek!

  locatie
  Oude Almeloseweg 13, 7576PE Oldenzaal
 • Hampshire City ****

  Hampshire City

  De locatie van het hotel is perfect: in het hart van Hengelo, naast het theater en dicht bij het station. Het Hotel heeft een eigen bar en restaurant.

  locatie
  B.P. Hofstedestraat 50, 7551DG Hengelo
 • Hotel Brasserie de Zwaan ***

  Hotel Brasserie de Zwaan

  Aan de rand van het centrum gelegen, is Hotel Brasserie de Zwaan een mooi uitgangspunt om de omgeving of het stadje Delden lopend te verkennen. Ook op het fijne terras van Hotel Brasserie de Zwaan is het heerlijk ontspannen.

  locatie
  Langestraat 2, 7491AE Delden
 • Fox Lodges

  Fox Lodges

  Luxe Lodges tot 12 personen. Een heerlijk ruime vakantiewoning in een unieke omgeving. Kom genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft, met de royale lodges als de perfecte thuishaven.

  locatie
  Johanninksweg 78, 7591NR Denekamp
 • Erve Bruggert

  Erve Bruggert

  Bij dit landelijk gelegen verblijf (2,5 km buiten Haaksbergen) treft u unieke boerenlodges. De voormalige varkensschuur en paardenstal zijn omgebouwd tot vijf modern ingericht studio’s.

  locatie
  Scholtenhagenweg 46, 7481 VP Haaksbergen
 • Conferentiehotel Drienerburght ***

  Conferentiehotel Drienerburght

  Aan de rand van Enschede op het “Landgoed Drienerlo” vind je het Conferentiehotel Drienerburght. Een sfeervolle ontmoetingsplaats waar rust en aandacht centraal staan.

  locatie
  Drienerlolaan 5, 7522NB Enschede

Wanneer je in Twente verblijft is het eigenlijk wel een must om op zo'n mooie locatie tevens in een authentiek en bijzonder hotel te verblijven. Wanneer je in een fijn hotel verblijft is je totale verblijf sowieso al een stuk beter. Tel daar nog eens de prachtige omgeving van Twente bij bovenop en je totaalpakket is compleet!