Hotels in Twente

Hotels in Twente

 • Hotel Restaurant Het Ros van Twente ****

  Hotel Restaurant Het Ros van Twente

  Dit vier-sterrenhotel is gelegen in een landelijke omgeving, waar veel mogelijkheden zijn om te wandelen en te fietsen in de prachtige natuurgebieden rondom De Lutte.

  locatie
  Beuningerstraat 20, 7587 LD De Lutte
 • Hampshire Hotel De Broeierd ****

  Hampshire Hotel De Broeierd

  Dit in authentieke Saksische stijl gebouwde hotel is gelegen in een landelijke omgeving. Hier kun je overnachten in de sfeer van vroeger. Een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten of om een heerlijk lang weekend te ontspannen.

  locatie
  Hengelosestraat 725, 7521PA Enschede
 • Conferentiehotel Drienerburght ***

  Conferentiehotel Drienerburght

  Aan de rand van Enschede op het “Landgoed Drienerlo” vind je het Conferentiehotel Drienerburght. Een sfeervolle ontmoetingsplaats waar rust en aandacht centraal staan.

  locatie
  Drienerlolaan 5, 7522NB Enschede
 • Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven ***

  Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

  Te midden van het prachtige landgoed Twickel, ligt het statige Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven. Carelshaven is de ideale plek om heerlijk te overnachten, culinair te dineren, ontspannen te vergaderen of voor een unieke bruiloft of feest.

  locatie
  Hengelosestraat 30, 7491BR Delden
 • InterCityHotel Enschede

  InterCityHotel Enschede

  Het InterCityHotel Enschede zorgt met zijn moderne kleurenschema en geluidsdichte kamers voor een heerlijk verblijf.

  locatie
  Willem Wilminkplein 5, 7511PG Enschede
 • Hotel de Schout ****

  Hotel de Schout

  Het hotel heeft een unieke ligging in Twente. Het is gelegen in hartje Denekamp met zijn bosrijke omgeving. Proef de rust van het Twentse land en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn.

  locatie
  Burgemeester Hoogklimmerstraat 2, 7591ET Denekamp
 • Droste's Herberg ****

  Droste's Herberg

  ’n Werelds hotelletje in de provincie. Droste’s Herberg is een klein 4 sterren (boetiek)hotel met een voortreffelijk restaurant en beschikt over een twintigtal Leuke eigentijdse hotelkamers.

  locatie
  Uelserweg 95, 7651 KV Tubbergen
 • Hotel & Restaurant Tante Sien ***

  Hotel & Restaurant Tante Sien

  Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in Twente en omstreken. De oorspronkelijke boerentapperij is in 130 jaar uitgegroeid tot een gezellig familiehotel voor jong en oud.

  locatie
  Denekamperweg 210, 7661RM Vasse
 • Landhotel `t Elshuys ***

  Landhotel `t Elshuys

  Het familiehotel is landelijk gelegen in Twente, dat bekend staat om haar gemoedelijkheid. Prachtige fiets- en wandelroutes of een ritje met de auto zullen U overtuigen, hoe rustgevend en rijk aan natuurschoon deze omgeving is.

  locatie
  Gravendijk 6, 7665 SK Albergen
 • Landgoedhotel De Wilmersberg ****

  Landgoedhotel De Wilmersberg

  Landgoedhotel De Wilmersberg: hèt landgoed van Twente. De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch.

  locatie
  Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte
 • Landhuishotel De Bloemenbeek ****

  Landhuishotel De Bloemenbeek

  Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek is door (inter)nationale reizigers gekozen tot tripadvisor's Travellers Choice® 2014 Winner: top 20- notering beste hotels van Nederland.

  locatie
  Beuningerstraat 6, 7587 ZG De Lutte
 • Hotel Restaurant Hof van Twente ***

  Hotel Restaurant Hof van Twente

  Hotel Restaurant Hof van Twente staat van oudsher synoniem voor hartelijk gastheerschap en een adembenemende omgeving. De gastvrijheid en het motto zijn wie u bent zijn hier vanzelfsprekend en mede hierdoor wordt een verblijf als heerlijk ontspannen ervaren.

  locatie
  Goorsestraat 25, 7496AB Hengevelde

Wanneer je in Twente verblijft is het eigenlijk wel een must om op zo'n mooie locatie tevens in een authentiek en bijzonder hotel te verblijven. Wanneer je in een fijn hotel verblijft is je totale verblijf sowieso al een stuk beter. Tel daar nog eens de prachtige omgeving van Twente bij bovenop en je totaalpakket is compleet!