Overnachten in Reutum

Het dagelijks leven is tegenwoordig druk en stressvol. We begrijpen dan ook goed dat je zo nu en dan even toe bent aan rust. Het is fijn om even de sleur te doorbreken en de natuur op te zoeken. Even weg van het stedelijke leven en volledig opgaan in een nieuwe omgeving. Twente is dan een goede plaats om heen te gaan. Hier is het altijd gezellig en de sfeer is gemoedelijk.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

 2. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 3. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 4. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 5. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 6. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

Op zoek naar een accommodatie in Reutum?

De Twentse bevolking is erg vriendelijk tegen toeristen en je zal het verblijf in Twente dan ook ervaren als een warm bad. Een leuke plek in Twente is het pittoreske plekje Reutum. Dit is een van de negen kerkdorpen in de gemeente Tubbergen. Je kunt er op verschillende manieren overnachten.

Verschillende hotels in Reutum

Ben je het type dat van luxe houdt en heb je een ruim budget? Dan kun je het beste een hotel in Reutum boeken. De plaats is voorzien van verschillende aangename hotels. Je kunt dan genieten van alle voorzieningen en je slaapt op een aangenaam bed. Zo sta je elke dag fris op en je hebt dan voldoende energie om verschillende activiteiten uit te voeren.

Een B&B in Reutum

Wil je iedere ochtend genieten van een aangenaam ontbijt? Ga dan overnachten in een B&B. Het voordeel van een B&B is dat het doorgaans goedkoper is dan een hotel. Je wordt dan ook aangenaam ontvangen door de beheerders. Dit zijn mensen die de plek goed kennen en ze kunnen je dan ook verschillende tips geven. Tijdens je vakantieperiode wil je immers verschillende activiteiten uitvoeren. Dan heb je weer mooie verhalen te vertellen op je familieverjaardag.

Campings in Reutum

Heb je een beperkt budget of ben je een echte kampeerliefhebber? Boek dan een plekje op de camping in Reutum. Je hebt thuis veel luxe en misschien ben je dat wel even beu. Dan kun je lekker primitief in een tentje overnachten. Kamperen is een avontuur op zich en het is dan helemaal leuk om dit op een aantrekkelijke locatie te doen. De campings in Reutum hebben ook verschillende faciliteiten en daarmee is een aangenaam verblijf gegarandeerd.

Actieve uitjes in Reutum

Tijdens je verblijf in Reutum wil je natuurlijk leuke dingen doen. Ben je een liefhebber van wandelen? Dan begrijpen we dat goed. Een wandeling is niet alleen gezond, maar je neemt de omgeving dan ook veel beter in je op. In Reutum heb je prachtige wandelroutes en het is dus ideaal voor mensen die van de natuur houden. Je kunt in Reutum kilometers lopen zonder een mens tegen te komen.

Geniet van het water

Reutum is ook een waterrijke plaats en daarom is er genoeg te doen voor de echte waterrat. Je kunt bijvoorbeeld een bootje huren en vervolgens een mooie vaarroute maken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kanoën of andere avontuurlijke activiteiten in het water te doen. Het is leuk voor oudere mensen, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen.