Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Campings in Hengelo

Ga je met je geliefde een weekje in Hengelo kamperen, dan zit je niet te wachten op een kinderdisco of een zwemparadijs. Ga je met je kids, dan wil je niet naast een stel staan dat elk moment de Rijdende Rechter kan inschakelen. In Twente heb je wat te kiezen. Knappe jongen die zich verveelt op een camping in Hengelo. Je zwemt, speelt, leest of geniet juist van het grote niks doen. Wie zwembad of tuinstoel wel gezien heeft, pakt de fiets of trekt de wandelschoenen aan en gaat op ontdekkingstocht buiten de campinghekken.

Verhalen uit Twente

 1. Natuur

  Stoer natuurgebied: Vliegveld Twenthe met bomkraters en splitterboxen.

  geschreven door Bertine
 2. Typisch Twents

  Een moment met Dennis Storm: "Ootmarsum gaf bijna een soort kerstgevoel".

  geschreven door Bertine
 3. Natuur

  Prachtige plekken waar de zon het langst schijnt: de recreatieparken.

  geschreven door Bertine
 4. Typisch Twents

  Een Twents Blokje Om: 300 kilometer aan onmeunig veel wandelplezier.

  geschreven door Bertine
 5. Natuur

  Gezond op pad met een e-bike door de natuur. Altijd wind mee, hoe fijn!

 6. Kunst & Cultuur

  HofHoppen: MirreOpReis hopt door het kasteelrijke Hof van Twente

  geschreven door Mirre
 7. Natuur

  De mooiste wandeling van Nederland ligt in Twente: de Twentse Wallen.

  geschreven door Bregje
 8. Typisch Twents

  Twente is trouwlocatie en huwelijksreisbestemming in één.

  geschreven door Sybylle
Campings in Hengelo

hier heb je wat te kiezen

We hebben campings in allerlei smaken: klein, groot, basic, modern, luxe, groen, rustig, kindvriendelijk en kindonvriendelijk. You name it. Maakt niet uit waar in Hengelo je de haringen in de grond slaat: overal heb je bossen, heidevelden en landerijen met fiets- en wandelpaden. Handig voor als je het ‘campinglife’ even zat bent. Als je zo leest, zou je denken dat Twente alleen maar uit bossen, heidevelden en landerijen bestaat. Je verwacht het misschien niet, maar er wonen ook mensen tussen al dat natuurschoon. Mazzelaars zijn we, wij Tukkers. We hebben én natuur én interessante steden. Slimme kampeerders boeken een plek op een stadscamping. Zo profiteer je van ‘best of both worlds’. Heb je bos en hei wel even gezien, switch je naar musea, winkels en attractieparken. En je eet eens iets anders dan campingmacaroni.