navigatie overslaan

Actievoorwaarden en spelregels

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle winacties van visittwente.nl. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

 1. Win en reviewacties worden uitgeschreven door MarketingOost gevestigd in Zwolle. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.

 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.

 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

 9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

 10. VisitTwente.nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht.

 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal VisitTwente.nl hiervoor zorg dragen

 14. Medewerkers van VisitTwente.nl zijn uitgesloten van deelname.

 15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door VisitTwente.nl.

 16. VisitTwente.nl handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

 17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

 18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

 19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met MarketingOost via: 038 - 421 67 98 of per e-mail via: . Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.