navigatie overslaan

Wilmink Project Orkest, Lone van Roosendaal, Desi van Doeveren en Job Bovelander.

ABBA Forever

  • 9 okt 2022
  • 15:00- 23:45

Alleen de allermooiste liedjes van ABBA komen voorbij tijdens een fantastische muzikale middag in het Muziekcentrum in Enschede. Dat wordt een prachtige stap terug in de tijd met de voorstelling ABBA Forever.

ABBA is niet meer weg te denken in de popmuziek. Wie heeft er niet gedanst op Dancing Queen? Wie pinkte niet stiekem een traantje weg bij The Winner Takes It All? Wie zingt niet automatisch mee met Super Trouper?

Het Wilmink Project Orkest wordt ondersteund door een groep achtergrondzangers en -zangeressen en drie vocalisten, die het werk van ABBA zowel muzikaal als tekstueel alle eer bewijzen.

Zie deze middag als een theatervoorstelling, waarbij het uiteraard aan het publiek is om op de juiste momenten op de stoelen te gaan staan.

Ervaar hoe rijk de muziek van ABBA is, hoe gelaagd de arrangementen zijn en hoe hun teksten verrassend veel diepte kennen. Ga mee op reis door het ABBA-landschap en ontdek de muzikale rijkdom van het Zweedse viertal dat de popmuziek voorgoed heeft veranderd.

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen