navigatie overslaan

Optredens van bands in de Boekelose tuinen.

Soundgardens Boekelo

  • 4 jun 2023
  • 12:00- 17:30
  • Boekelo

Op zondagmiddag 4 juni tussen 12.00 en 17.30 uur wordt in Boekelo de vierde editie georganiseerd van het openlucht livemuziek tuinenfestival Soundgardens Boekelo.

Op 12 plekken verspreid in en om het dorp stellen muziekliefhebbers hun tuin ter beschikking voor optredens van zeer uiteenlopende live-acts. Je mag in elke tuin gratis binnenlopen om te komen kijken en luisteren. Deze vierde editie van dit unieke festival heeft een geheel vernieuwd tuinenaanbod.

Als special zijn er een aantal bijzondere optredens geregeld op de Oekraïne-opvangplek Tesinkweide. De bekende Oekraïense bayan- en bandoneonspeler Oleg Lysenko komt naar Soundgardens Boekelo om zijn Oekraïense volksliederen te spelen op deze opvangplek. In Boekelo verblijven momenteel 160 gevluchte Oekraïners in de opvanglocatie Tesinkweide en zo hopen ze ook de verbinding met het dorp te kunnen versterken.

De acts treden 3 keer met korte tussenpozen in dezelfde tuin een half uur op. Met behulp van het programmaboekje kun je alvast je ideale tuinenroute uitstippelen of je kan je laten verrassen door alle optredens. In enkele Soundgardens-tuinen zal in samenwerking met Boekelose kunstenaars ook beeldende kunst geëxposeerd worden.

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen