Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Hart van Holten

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Elke donderdag vanaf 28 juni t/m 30 augustus wordt het op de Smidsbelt gezellig met optredens/live muziek.

Plezierige stemmen, bekende liedjes en een aangenaam volume, dat is de overeenkomst tussen de artiesten die op de Hart van Holten donderdagen zullen komen optreden.

Aan het begin van de avond, zo rond 19.00 uur start de livemuziek. In de loop van de middag staan er al kinderspelen klaar voor de kinderen en heerlijk te spelen.

Rondje Smidsbelt
Geniet tijdens Hart van Holten bij de drie deelnemende bedrijven van hun lekkerste gerechten inclusief een drankje en koffie na voor € 27,50 p.p. Informeer en reserveer bij Tastoe in Holten, tel. 0548-801931.

Wanneer

  • 28 jun - 30 aug 2018
    • elke donderdag

Locatie

Centrum van Holten

Adres
Smidsbelt,

Tip je vrienden

facebook twitter