Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Toeristische zomermarkt

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In juni en augustus is de jaarlijkse Zomermarkt op de Markt en de Molenstraat in het centrum van Haaksbergen.

De standhouders bieden gebruikte en nieuwe goederen aan, van kleding, lederwaren, sieraden, producten uit Equador, allerlei hebbedingetjes, tot dierenbenodigdheden en hobbymaterialen. Voor de verzamelaars, boeken en platenstands (singles, ep’s, lp’s, cd’s, dvd’s). Ook curiosa, brocante, blikken speelgoed, glas, aardewerk en nog veel meer vind je op deze Zomermarkt. Voor de kinderen komt er een draaimolen.

Neem een hapje, drankje op één van de terrassen of bij de snack- en/of loempiastand. Toegang tot de Zomermarkt en parkeren is gratis.

Voor de particulier die ook zijn/haar overtollige spulletjes op de Zomermarkt wil verkopen, zijn er nog plaatsen beschikbaar. Hiervoor kun je contact opnemen met 06-26222593 of per mail info@rezimarkten.nl.

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Markt, 7481HS

Tip je vrienden

facebook twitter