navigatie overslaan

muziek

Midzomer Proms Concert

  • 29 jun 2019
  • 19:30
  • gratis - € 15,00
  • Harbrinkhoek

Op zaterdagavond 29 juni organiseert Muziekvereniging de Eendracht het zesde Midzomer Proms Conert, in samenwerking met Bistro Kampkuiper in Harbrinkhoek.

Aretha Franklin, Guus Meeuwis, Jennifer Lopez, wat hebben deze artiesten met elkaar gemeen? Van al deze sterren worden nummers ten gehore gebracht tijdens alweer het zesde Midzomer Proms Concert van Muziekvereniging de Eendracht. Op 29 juni vanaf 19.30 wordt er samen met de band Eendracht New Style, zanggroep Heeren van Almelo, dansschool Innerall en The Voice-deelneemster Maud Nieuwenhuis een fantastisch feest verzorgd bij Bistro Kampkuiper in Harbrinkhoek. En ook niet onbelangrijk; dit jaar vindt het concert overdekt plaats en de ruimte kan verwarmd worden als het koud is voor de bezoekers die hun voetjes liever op de vloer laten. Maar geloof ons, met dit spetterende programma danst u zich vanzelf warm!

Kaarten kosten 12,50 per stuk in de voorverkoop en zijn te reserveren via reserveren@eendrachtalmelo.nl. Voor jongeren van 12 tot 18 jaar is de entree 6 euro en basisschoolleerlingen mogen gratis naar binnen. Aan de kassa kosten de kaarten 15 euro.

Foto: Hardy Klink Fotografie, Almelo.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 6,00
Voorverkoop
€ 12,50
Aan de deur
€ 15,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen