GEANNULEERD Streekmarkt Twente

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Helaas! Na overleg met de gemeente Hof van Twente heeft het bestuur van de Streekmarkt Twente moeten besluiten de streekmarkt van 6 februari niet door te laten gaan.

Dit in het belang van zowel de streekproducenten als de vele bezoekers van de markt. De organisatie hoopt in maart weer een heel mooie markt te kunnen realiseren!

Koop bij de producenten
Gelukkig blijven de boerderijwinkels van de verschillende streekproducenten wel open. Zo kun je toch blijven genieten van pure streekproducten, rechtstreeks van de producent. Op streekmarkttwente.nl vind je alle gegevens.

Steun de streekproducenten zodat we na deze pandemie nog heel veel mooie markten kunnen organiseren. Wees loyaal, eet lokaal: help ook onze producenten de winter door.

Over de Streekmarkt Twente
De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerie├źn en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Streekmarkt Twente

Adres
Cramersweide, Delden
Website
www.streekmarkttwente.nl/
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

facebook twitter