Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Dansmarieken Concours Fleringen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Kroesmennekes uit Fleringen organiseert jaarlijks hun Dansmarieke concours. Op zondag 26 januari in de feesttent tegenover de Residentie 'De Oale Kroesch'.

Een bijzonder evenement omdat dit, zover bekent, het enige evenement is binnen de regio waar de diverse Hoogheden hun Dansmariekes begeleiden. Normaliter gebeurt dit andersom.

Dit concours is een muzikaal en zeer kleurrijk gebeuren waar vele dansgroepen aan mee doen. Ook voor niet carnavalisten is het zeer de moeite waard om eens te bezoeken.

Ook dit jaar kent het evenement weer drie categorieën: de mini’s, de junioren en de senioren Dansmariekes. 26 groepen zullen deze dag strijden voor de felbegeerde titel. De tent gaat om 13.00 uur open, het festijn zal om 13.30 uur beginnen.

Wanneer

Locatie

Fleringen

Tip je vrienden

facebook twitter