navigatie overslaan

Maak kennis met culinair Enschede tijdens Proef Eet Enschede!

GEANNULEERD Proef Eet

  • 04 - 6 sep 2020
  • 14:00- 22:00
  • Enschede

In verband met COVID-19 gaat Proef Eet dit jaar niet door. Als alternatief bieden we de "Maand van Proef Eet" Een hele maand lang kan bij de deelnemende bedrijven een speciaal Proef Eet menu of arrangement gekozen worden.

4-5-6 september 2020 vindt de 35e editie van Proef Eet plaats. Drie dagen lang kan, voor een paar Duyten per gerecht, kennis worden gemaakt met culinair Enschede.

De diversiteit aan kookkunsten van de deelnemers staan garant voor een bijzondere smaakervaring. Je kunt proeven van de heerlijkste gerechten en drankjes en er is een ook een uitgebreid en gevarieerd entertainmentprogramma.

Tijdens de Proef Eet draait alles om ontdekken: kijk, proef en ontdek bestaande en vooral ook nieuwe restaurants. Ambachtelijk, vernieuwend en actueel, vers, puur, fris en met aandacht voor nieuwe culinaire technieken, trends en ontwikkelingen. Maar met respect voor historie, bestaande reputatie, herkenbaarheid en Twentse gastvrijheid.

Duyten: het betaalmiddel tijdens de Proef Eet

De Proef Eet heeft haar eigen betaalmiddel: de Duyt. Hapjes en drankjes betaal je met deze speciale Proef Eet munt. Voor € 1,35 krijg je 1 Duyt. Duyten over na afloop? Wissel ze dan in bij de kassa.

Meer informatie over de Proef Eet.

Wanneer

-
-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen