Twente Light

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Laat je deze winter op Vliegveld Twenthe betoveren door een magisch lichtspektakel. Volledig in het teken van 75 jaar vrijheid.

Honderden lichtobjecten vertellen het verhaal van jouw vrijheid, aan de hand van de 9-jarige Sara. Zij droomde weg bij een verhaal van haar opa over de oorlog, en neemt je mee op reis.

"Nog één verhaaltje dan?", vraagt Sara (9) aan opa. "Een hele bijzondere", knikt opa, en hij begint te vertellen over de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog, nu 75 jaar geleden. Sara is geraakt door opa's verhaal en droomt die nacht realistischer dan ooit. De hele wereld is magisch verlicht. Ze ziet de militairen waar opa over vertelde, maar ook allemaal wilde dieren, bloemen en wolken. Nog nooit was de wereld zo mooi. In die wereld neemt Sara je deze winter mee op reis bij Vliegveld Twenthe, waar honderden lichtobjecten het verhaal van de vrijheid vertellen.

Deze tentoonstelling is leuk en indrukwekkend voor alle leeftijden en is te bezoeken op vrijdag tot en met zondag en op de feestdagen.UPDATE CORONA

Vanwege de coronamaatregelen is Twente Light in 2020 afgelast. Het is nog niet zeker of het begin 2021 komt of toch volledig wordt verplaatst naar eind 2021. Op deze pagina zul je de laatste ontwikkelingen vinden.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Adres
Vliegveldweg 345, 7524PT
Website
www.twente-light.nl/
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter