navigatie overslaan

De magische kerstmusical.

SCROOGE

  • 25 dec 2021 - 2 jan 2022

SCROOGE, komt naar een speciaal omgebouwd Muziekcentrum in Enschede! 

SCROOGE is een kerstuitje voor het hele gezin die tijdens de kerstvakantie zeker niet in de agenda mag ontbreken. Viert u kerst in het theater? Ga mee in het magische verhaal van de rijke man, Ebenezer Scrooge. De verbitterende gierigaard is eenzaam en alleen. Hij heeft geen plezier in het leven en al helemaal niet in kerst. Maar zou dit veranderen wanneer hij een belangrijk bezoek krijgt op de avond voor kerstmis? Een eigenzinnige versie met veel humor en prachtige liedjes.

Een voorstelling die werkelijk vol zit met het gevoel van kerst. Jong en oud staan op het toneel en geven een voorstelling waar menig bezoeker het niet droog bij kan houden.

Bestel nu kaarten voor SCROOGE tijdens kerst. Wacht niet te lang en bestel vandaag nog kaarten voor SCROOGE! Het kerstuitje wat zeker niet mag ontbreken tijdens de feestdagen en wat werkelijk een unieke beleving zal zijn! U bent van harte welkom in het de Grote Zaal van het Muziekcentrum. Wij hopen u tijdens de kerstdagen te mogen verwelkomen in het theater en een onvergetelijke avond of middag te geven.

Wanneer

-
-
-
-
-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen