Twentse Cultuurtocht

Op zondag 17 oktober 2019 organiseert de Sint Plechelmus Harmonie voor de twaalfde keer haar jaarlijkse Twentse Cultuurtocht.

Wandeltocht van 9 km en fietstocht van ca. 26 km

Op zondag 17 oktober wordt de Twentse Cultuurtocht voor de twaalfde keer georganiseerd door de Sint Plechelmus Harmonie. Wat begon als een kleine wandel- en fietstocht, is inmiddels uitgegroeid tot een bekende tocht met een grote groep vaste bezoekers. De Twentse Cultuurtocht verbindt de mooie natuur in en om De Lutte met cultuur. Zoals elk jaar wordt er geprobeerd om zo origineel mogelijke routes te hebben en deelnemers te verrassen met wandel- en fietspaadjes waar ze nog niet eerder zijn geweest.

Muzikaal programma

De invulling van het programma kent zoals gebruikelijk veel afwisseling. Dit jaar is weer een mooi muzikaal programma samengesteld. Zo neemt traditiegetrouw één van de onderdelen van de muziekvereniging deel aan het programma. Dit jaar zorgt een kleine bezetting van het harmonieorkest voor muzikaal vermaak met bekende hits van Coldplay tot aan Bon Jovi. Verderop verrassen de Losserse muzikanten van de Bigband Losser de wandelaars en fietsers en op de laatste pauzeplek kun je onder het genot van huisgemaakte lekkernijen genieten van ‘De Hapjes’ uit Oldenzaal. Deze mannen vormden eerder de populaire band Zaand, Zeep en Zoda.

Unieke route

Ook dit jaar zijn weer de mooiste pauzeplekken gevonden en is een unieke route uitgezet die normaal gesproken niet toegankelijk is voor publiek. Naast het culturele programma wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Op de verschillende pauzeplekken zijn diverse huisgemaakte versnaperingen te koop met ingrediënten uit onze streek.

Voor meer info klik hier.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 4,00 Entreeprijs
  • gratis Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

Dorpshoes Erve Boerrigter

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-552009
E-mail
Website
www.dorpshoes.nl

Tip je vrienden

facebook twitter