Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bed & Breakfast Mieke

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bed & Breakfast Mieke is gelegen in Zuid-Enschede, nabij het prachtige natuurgebied het Rutbeek. Daarnaast is er ook een goede verbinding naar de binnenstad.

Aan de rand van Enschede in de zuidelijke wijk Helmerhoek is deze nieuwe Bed& Breakfast gevestigd, waarin je een geheel zelfstandige ruimte, bestaande uit slaapkamer met TV en ontbijtgelegenheid, kastruimte en eigen badcel met bad, douche en toilet ter beschikking heeft. De B & B heeft een eigen ingang.

Eveneens kunt u gebruik maken van onze zonnige tuin, waarin u ook een plek heeft om te relaxen. De ruime tuin is geheel inkijkvrij, heeft de beschikking over een vijver, een tuinset bestaande uit tafel en 6 stoelen, alsmede een zonnewering waaronder het bij erg warmweer goed toeven is. Onze Bed & Breakfast is rustig gelegen aan de rand van de wijk "Helmerhoek" en in de onmiddellijke nabijheid van een prachtig natuur- en wandelgebied en het Recreatiepark Het Rutbeek.

Op korte loopafstand bevind zich de buslijn voor vervoer naar de binnenstad van Enschede, van waaruit u natuurlijk de aaneengesloten winkelstad, uitgaans- en cultuurcentra kunt bezoeken, maar ook kunt uitwaaieren over geheel Twente.

Dat kan echter ook zonder bus, want u heeft vrijelijk de beschikking over een dames- en herenfiets.

Wij zullen ervoor zorgdragen dat u de beschikking krijgt over beschrijvingen van fietsroutes en highlights van zowel Enschede als ook Twente in zijn geheel.

Onze prijs: € 65 per overnachting inclusief een uitgebreid ontbijt!

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.

Tip je vrienden

facebook twitter