Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

B&B De Gagel

Overnachten in een authentiek zelf gebouwd huis van bomen uit eigen bos. B&B De Gagel, een unieke overnachtingsgelegenheid.

Logeren op een Landgoed

Bij aankomst bij B&B De Gagel wordt u warm ontvangen door de eigenaren Jan en Liesbeth Jannink. Zij vertellen u met trots over hun landgoed. Een gastvrije plek met een intieme sfeer in een huis met karakter en ambiance. U krijgt de beschikking over een ruime kamer met een comfortabel 2-persoons bed, een ontbijttafel, een bureau, een bank met fantastisch uitzicht het bos in en een terras. En uiteraard ook een aangrenzende privé badkamer.

De ruime, prettige kamer is voorzien van een heerlijk bed en een moderne badkamer en suite. Vanuit de kamer heeft u een onvergetelijk uitzicht op bos en heideveld waar tijdens de schemering en bij het ochtendgloren reeën te zien zijn. Uitgerust kunt u 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijt.

Landgoed het Waarrecht ligt in het buitengebied waar fietsers en wandelaars zich kunnen uitleven in de talloze natuur gebieden en vele landgoederen in de omgeving.

Contact

Adres
Oude Enschedeseweg 76
7481 PL Haaksbergen
Telefoon
053-4324297
Online
www.bedandbreakfast-degagel.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek B&B De Gagel

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar B&B De Gagel. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.