B&B De Gagel

Overnachten in een authentiek zelf gebouwd huis van bomen uit eigen bos. B&B De Gagel, een unieke overnachtingsgelegenheid.

Logeren op een Landgoed

Bij aankomst bij B&B De Gagel wordt u warm ontvangen door de eigenaren Jan en Liesbeth Jannink. Zij vertellen u met trots over hun landgoed. Een gastvrije plek met een intieme sfeer in een huis met karakter en ambiance. U krijgt de beschikking over een ruime kamer met een comfortabel 2-persoons bed, een ontbijttafel, een bureau, een bank met fantastisch uitzicht het bos in en een terras. En uiteraard ook een aangrenzende privé badkamer.

De ruime, prettige kamer is voorzien van een heerlijk bed en een moderne badkamer en suite. Vanuit de kamer heeft u een onvergetelijk uitzicht op bos en heideveld waar tijdens de schemering en bij het ochtendgloren reeën te zien zijn. Uitgerust kunt u 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijt.

Landgoed het Waarrecht ligt in het buitengebied waar fietsers en wandelaars zich kunnen uitleven in de talloze natuur gebieden en vele landgoederen in de omgeving.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen B&B kamer
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter